Victory Brinker, komaj 9-lena operna pevka je osupnila občinstvo in sodnike s svojim petjem – zapela je “Casta Diva”. Cowell jo je primerjal celo s Carrie Underwood, ki je dejansko ustvarila izjemno pevsko kariero.

“Ko sem slišal peti Carrie, nisem vedel kaj dosti o country glasbi, a ko nekoga slišiš peti, takoj prepoznaš talent in bodočo zvezdo,” je povedal Cowell, ki je bil sodnik v 4. sezoni šova American Idol, ko je Carrie Underwood gladko zmagala.

“Enakega mnenja sem o Victory, čeprav zelo malo vem o operi in klasični glasbi,” je povedal sodnik veteran in izvršni producent. “Menim, da je Victory prava zvezda. Vidim jo, kako bo snemala plošče, nastopala na koncertih in v filmih – vse. Nekaj posebnega je v njej. Izjemen talent ima. Fantastična je bila že n avdiciji, danes na šovu pa je naravnost blestela.”

Samozavestno pa se je počutila tudi Victory, ki je na koncu povedala, da čuti, da lahko premaga vse. Brinker je tudi prva nastopajoča v zgodovini, za katero so se vsi sodniki strinjali, da gre direktno na nastope v živo.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj