Pred dnevi se je zgodila podelitev Oskarjev in Jane Fonda je le ena izmed zvezdnic, ki se je pred dnevi udeležila slavne podelitve in vse presenetila s svojim videzom. In to dvojno.

82-letna zvezdnica, sicer znana aktivistka glede podnebnih sprememb, je reciklirala svojo obleko, ki jo je nosila že pred 6 leti ter povedala, da ne namerava več kupovati novih oblačil. Poleg tega je svoje lase srednje dolžine in pobarvane na blond postrigla in pustila sive. In kar je najbolj presenetljivo, je bila videti še bolj mladostna kot pred leti!

Na prireditvi je podelila Oskarja za najboljši film je bila v obleki modnega oblikovalca Elie Saab, ki jo je sicer nosila že leta 2014.

Fonda je bila zaradi svojega udejstvovanja kot aktivistka glede podnebnih sprememb že večkrat aretirana, pri tem pa se ji pridružujejo tudi drugi zvezdniki – npr. v petek pred podelitvijo Oskarjev je bil to nominiranec za Oskarja  (kasneje ga je tudi dobil) Joaquin Phoenix. Ta je v svojem osupljivem govoru ob prejetju Oskarja spregovoril tudi o klimatskih spremembah.

Sicer pa Fonda ni bila edina, ki je naslovila problem podnebnih sprememb – pridružile so se ji tudi druge zvezdnice. Tako je Kaitlyn Dever izbrala obleko iz ekoloških materialov; Margot Robbie je nosila vintage obleko in Elizabeth Banks je ponovno nosila obleko, ki jo je nosila daljnega leta 2014.

PREBERITE TUDI: 77-letna Jane Fonda je prava modna ikona in vzor

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj