Zdrava in fit babica, ki med drugim dviguje uteži, je brez usmiljenja namlatila vlomilca, ki si je hotel prilastiti, kar mu ne pripada. Res bi bilo zanimivo slišati, kako je po neuspelem vlomu razložil svojim vlomilskim prijateljem, da ga je premikastila 82-letna starka!

Willie Murphy iz Rochesterja v New Yorku se je ravno pripravljala za spanje, ko je na vrata nekdo potrkal. Oglasil se je moški glas, ki je rekel, da je bolan in če lahko pokliče rešilca. Willie je poklicala kar policijo, a ga ni spustila notri. Očitno je vlomilec mislil, da bo starka, ki živi sama, lahek plen, a se je zelo zmotil.

Willie je imela slab občutek, a ni hotela paničariti – nenazadnje je bodybuilderka, ki je celo zmagovala in ki večino svojega prostega časa preživi v telovadnici. In roparju se sanjalo ni, s kom ima opravka. “Zaslišala sem glasen hrup,” je povedala Willie. “Mislila sem si ‘Kaj za vraga je bilo to? Moški je v mojem domu. Vlomil je. Odločil se je za napačno hišo’,” je povedala.

PREBERITE TUDI: Bolehna in od zdravil odvisna 73-letnica prerojena in pomlajena s pomočjo vadbe in prehrane

“Bilo je že temačno, bila sem sama, stara sem. Ampak a veste, jaz sem močna,” je dejala in razkrila svoje mišičaste roke. Po njenih besedah ni bila prav nič usmiljena z njim. Ko je ugotovila, da je vlomil, je prijela najbližji predmet, da bi ga uporabila kot orožje: mizo. Udarila ga je z njo, da se je razletela na koščke.

Ko je že ležal na tleh in stokal ob bolečin, je zagrabila steklenico šampona in šla v akcijo in ga začela tepsti. Nato je zagledala metlo in ga začela pretepati še z njo. Skušal ji jo je izvleči iz rok, a na njegovo nesrečo njene trebušne mišice niso kar tako – zagrabila jo je in ga mlatila z njo, dokler ni obležal.

Nato je prišla policija, moški je sicer hotel oditi, a se sam ni mogel premikati. “Hotel je pobegniti in jaz sem ga skušala odstraniti iz hiše, a je bil pretežak. Nisem ga mogla premakniti,” je razkrila Willie.

Ko so prispeli policija in rešilci, so ga odpeljali na urgenco, Willie pa je povedala, da ga ne bo tožila. Prvi, ki so prišli na kraj dogodka, so dejali, da česa takega še niso videli ter bili ponosni na Williejin pogum in moč.

“Torej so prišli. On je ležal na tleh, ker sem ga res namlatila. Resno mislim. Policisti so hoteli na mojo teraso in se fotografirati z mano.” Willie je zelo ponosna, da se je lahko sama branila.

Willie je še povedala, da je tako močna, da lahko dvigne preko 100 kilogramov ter dodala, da upa, da bo njena dogodiščina spodbudila več ljudi njenih let, da bi začeli telovaditi in (p)ostali vitalni in fit. Biti fit ne izboljša le zdravja in počutja, temveč daje tudi možnost samoobrambe, če je to potrebno.

Bravo, babica Willie!

PREBERITE TUDI: Hud bolnik si je z zdravo prehrano in gibanjem pozdravil cirozo jeter

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj