Četrtega novembra se je rodila nova mesečna revija Praznovanja s podnaslovom Ideje in nasveti za najboljše zabave. Namenjena je vsem, ki kdaj pripravljajo kakšno praznovanje ali se odpravljajo nanj. O novi zanimivi pridobitvi smo se pogovarjali z urednico revije Polono Ambrožič Bombek.

revija_praznovanja 

Zakaj ravno tema praznovanj?

Na tem področju smo že dlje opažali tržno nišo. Namreč, ne glede na to, kaj se dogaja nam, v državi ali po svetu, ostajajo praznovanja stalnica v naših življenjih. Rojstni dnevi in podobna druženja so dogodki, ki jim vedno posvečamo pozornost. Četudi sami nikoli ne organiziramo kakšnega slavja, smo nanje velikokrat vabljeni. Takrat nam zelo koristijo ideje, kot so kaj napisati v čestitke, kaj slavljencu podariti ali kako zaviti darilo. Naša revija je tako prva na slovenskem trgu, ki bralcu ponuja odličen vodnik za organizacijo posebnih dogodkov, ki bodo z našimi prispevki še bolj unikatni in nepozabni.

O čem v reviji pišete?

Vsebina zajema vse, kar je povezano z otroškimi in odraslimi rojstnimi dnevi, abrahami, porokami, fantovščinami, dekliščinami, slavji ob diplomah, odhodi v pokoj, obletnicami in vsemi drugimi posebnimi dogodki.

Obravnavamo vsa področja, ki se dotikajo praznovanj, kot so prigrizki, pijača, glasba, prostori za slavja, animacija, fotografija, cvetlična, balonska in druga dekoracija, torte, slavnostni videz, tematske zabave, darila, ustvarjalni izdelki, vabila, in vse drugo, povezano s slavji.

Prav tako predstavljamo animatorje, fotografe, cvetličarje, glasbenike in druge zanimive posameznike, ki se kakor koli ukvarjajo z zabavami. Pripravljamo tudi zanimive nagradne igre, bralce spodbujamo k sodelovanju s pošiljanjem fotografij z njihovih zabav, receptov, voščil ter še in še. Vsak mesec prek akcije Iščemo naj žurerja izbiramo zmagovalca med prijavljenimi, na koncu pa izmed njih tudi naj žurerja leta. Prav tako ponujamo možnost, da prek revije koga presenetite s čestitko za rojstni ali čim podobnim, v prvi številki se je nekdo celo odločil za snubitev.

Kdaj Praznovanja izhajajo in kje jih je mogoče dobiti?

Revija izhaja mesečno, in sicer v začetku vsakega meseca (prva je izšla 4. novembra, naslednja bo 5. decembra), dobiti pa jo je mogoče v večini trafik pa tudi v raznih trgovinah, na bencinskih črpalkah, v vseh večjih znanih trgovskih verigah pri nas in podobno. Cena je res ugodna, saj stane samo 1 evro. Izseke iz nje imamo tudi na spremljajoči spletni strani www.praznovanja.si, najdete pa nas tudi na facebooku.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj