Ste se znašle v modni rutini? In karkoli skombinirate, vam kar nekako ne izgleda dobro? Potem imamo za vas nekaj izvrstnih barvnih kombinacij, na katere zagotovo še niste niti pomislile, kaj šele jih oblekle. Vnesle bodo neverjetno svežino v vaše outfite in videti bo, kot da ste v celoti prenovile garderobo!

PREBERITE TUDI: Psihologija barv: kaj barve, ki jih nosite, povedo o vaši osebnosti?

1. Umazano rožnata + sivka

Edward Berthelot/Getty Images

Obstaja razlog, da so velikonočne sladice in okraski tako mamljivi. Ker gre za zelo mehke, skorajda punčkaste barve, pazite, da izberete bolj moške, stroge oz. strukturirane kroje, da ne boste videti punčkasto ali osladno namesto modno šik.

2. Barva spominčic + bordo

Edward Berthelot/Getty Images

Kdo bi si mislil, da bo tako izrazito spomladanski odtenek, kot je barva spominčic, sanjska kombinacija na tako čudovito, klasično jesensko barvo, kot je bordo rdeča. V tem letnem času naj bo osnova outfita barva spominčic in bordo le detajli; v jeseni pa obrnite in naj prevladuje bordo.

3. Modra + oranžna

Christian Vierig/Getty Images

Neverjetno živahna kombinacija, ki dokazuje, da se nasprotja res privlačijo. No, vsaj nasprotja oz. kontrasti z barvne lestvice.

4. Mint zelena + rdeča

Matthew Sperzel/Getty Images

Še en kontrast, ki preseneča. Hladna, prav osvežujoča mint barva, ki nas spremlja že od leta 2014, ko je postala pravi hit, je naravnost izjemna ob živahni, ognjeno rdeči. Veliko bolj izvirna in sveža kombinacija kot rdeča in bela, mar ne?

5. Živo roza + živo zelena

Christian Vierig/Getty Images

Skorajda šokantna nepričakovana kombinacija, ki dokazuje, da se lahko kombinira močne barve in je ostanek trenda ‘color blocking’ izpred treh let, ko smo kombinirali dve ali tri super močne barve. Ker sta barvi tako intenzivni, je bolje, da izberete čim bolj preproste, minimalistične kroje, da ne bo vse skupaj izpadlo pretirano in okrancljano.

6. Rumena + vijolična

David M. Benett/Getty Images

Katerikoli odtenek vijolične boste izbrale, bo videti izvrstno ob rumeni.

7. Rdeča + ultra vijolična

Matthew Sperzel/Getty Images

In ko smo že pri vijolični, seveda ne gre brez barve leta ultravijolične, ki je postala drzna in izzivalna kombinacija. A pozor: to nikakor ni kombinacije za tiste, ki so rade neopazne, saj pritegne ogromno pozornosti.

8. Zelena + rumena

Edward Berthelot/Getty Images

Da spomladanska hita: zelena, ki spominja na zelenečo, prebujajočo se naravo in rumena, ki ponazarja sonce. Za moden videz in ne oponašanje gigantskega tulipana ne izberite travnate zelene temveč takšno s pridihom modre. Še ena drzna kombinacija, ki ni za vsakogar, kajti v njej boste zagotovo opazne.

PREBERITE TUDI: 3 načini, kako odkriti svoj no. 1 modni dodatek

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj