Zvezdniki, modne navdušenke in frizerji se strinjajo, da so v trendu vse vrste kratkih las. Idealno za prihajajoče vroče spomladanske in poletne dni!

Kaj to pomeni za vaše želje po krajših laseh v letu 2022? Od krajšega striženja do letos najbolj modnih barv in najrazličnejših stilov – vse, kar se tiče kratkih las, je deležno velikega zanimanja. V nadaljevanju si oglejte trende krajših las, ki bodo prevladovali v tem letu.

1. Izjemno kratek paž

Paž je pripravljen postati glavni trend pričesk tega desetletja, prameni pa postajajo vedno krajši in krajši. Januarski pariški videz, ki je navdihnjen z dolžino do brade, je izjemno eleganten.

2. Frufru

Frufru ni novost, vendar ga lahko v zadnjem času vidimo na čedalje krajših frizurah. Preprosto čudovito.

3. Kratke valovite frizure

Pričeska, precej podobna pažu, ki ji Američani rečejo ‘shag’, deluje kot sproščen, krajši, razmršen paž. Za vse, ki jim je klasičen paž prestrog in si želijo bolj sproščen in mehkejši videz.

4. Retro nostalgija

Frizerji slavnih so že napovedali, da bodo vibracije las iz 90. let v letu kar opazne.

5. Dodatki za lase

Res ni dolžine las, ki ne bi bila primerna za lasne dodatke, vendar je nekaj posebnega v dodajanju okrasnih poudarkov na kratke lase. Prevelike biserne sponke Kerry Washington so le ena od možnosti.

6. Lasje, polizani nazaj

Ne glede na to, ali imate paž, shag ali celo pixie frizuro –  nični bolj elegantnega, kot če vse lase počešete nazaj, kot je to storila Kaia Gerber. Preprost in nezahteven videz, kakršnega lahko pogosto vidimo v modnih revijah.

7. Naravne teksture

Naravna tekstura postaja čedalje bolj ‘in’ in vse gre v smeri sprejemanja kodrov, ki so si jih lastnice do nedavnega ravnale. Mi smo za to, še posebej, ko gre za krajše pramene.

8. Kitke

Kitke so brezčasne, vendar v zadnjih nekaj letih ponovno pridobivajo na priljubljenosti kot ena najbolj priljubljenih pričesk. So nepričakovan, a lep dodatek tudi na krajše lase.

PREBERITE TUDI: Moški razkrili 5 razlogov, zakaj so jim všeč ženske s kratkimi lasmi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj