Pinterest se zgleduje po Googlu, saj so izdali poročilo z nazivom “100 Report,” kar je pravzaprav seznam top trendov, ki jih bomo počeli, želeli ali imeli v 2017. Spodaj si oglejte najbolj očitne, ki menimo, da se bodo res 'prijeli'.
 

Več visečih rastlin po stanovanju

 

Da so rastline zdravju koristne, že vemo. Tudi to, da prav neverjetno polepšajo stanovanje. A če jih obesite po stropu, s katerega visijo, boste imeli ves čas občutek, da ste na vrtu. Le kaj boljšega bi si še lahko želeli?
 

Kruhovec kot alternativa mesu

Da meso ni ravno zdravo – sploh zaradi sodobnega načina reje živali, že vemo. Kako grozljivo kruto pri tem ravnajo z živalmi, katerih življenje je en sam stres in trpljenje, prav tko ne bomo izgubljali besed. Zato se večina osveščenih potrošnikov zavestno odloča za ukinitev uživanja mesa in mesnih izdelkov. Nekateri pa se sprašujejo: kaj pa namesto tega?
 
Prihaja veliki rešitelj: kruhovec oz. baobab. Gre za sadež, ki je prava vitaminsko-mineralna bomba in tako idealno nadomestilo za meso. Poleg tega vsebuje tudi zdrave maščobe, vlaknine in antioksidante – uporabljate pa ga lahko v skorajda vsaki jedi.
 

Koncept "hygge"

Obstaja skrivnost do sreče in dobrega počutja – imenuje se 'hygge'. Gre za dansko filozofijo, katere bistvo je najti srečo in dobro počutje ne glede na to, kje smo. Gre za to, da najdemo srečo in dobro počutje tudi v navadnih, vsakdanjih stvareh ter da vsak trenutek naredimo lepši, bolj poseben in pomenljiv.
 
Najsi gre za uživanje v vroči čokoladi ali skodelici aromatičnega čaja; prijeten večer klepeta s prijatelji ali da si ob vsakem obroku prižgemo svečko. Skratka, gre za ustvarjanje občutkov topline, intime, povezanosti, varnosti, udobja, prijaznosti, ugodja, domačnosti in preprostosti. Ne zveni slabo, mar ne?
 

Zdravljenje s kristali

Dobro je, da se obkrožamo z naravo, kadarkoli in kjerkoli se da. Idealno je, da grem o ven, a ker živeti in delati ne moramo v gozdu ali ob jezeru, si naravo in njene pozitivne, zdravilne učinke prinesimo v domače in delovno okolje.
 
Poleg rastlin je eden od načinov tudi, da se obkrožimo z naravni mi materiali, tretji način pa so kristali. Imajo moč pomirjanja in dajanja energije, zato poskrbite, da jih boste imeli povsod, kjer se veliko nahajate.
 

Super razstrupljajoči napitki in smoothieji

Ste tudi vi velik ljubitelj vsega, kar je zdravo in zato redno pijete zdravilne in razstrupljevalne sokove, napitke in smoothjieje, znanci pa vas čudno gledajo? Odslej ne boste več izjema, saj zavedanje, da zdravje ni samoumevno, postaja čedalje bolj jasno in skrb za zdravje postaja del vsakdana in truda mnogih.
 

DIY nočne omarice (in še kaj)

V obdobju, ko je večina stvari pridelanih oz. narejenih množično in industrijsko, čedalje večjo vrednost dobivajo unikatne, ročno narejene stvari ali celo stvari, ki jih naredimo kar sami. In le kaj bomo bolj cenili (in se bolj potrudili) kot nekaj, kar naredimo sami?
 

Vaje za stranske trebušne mišice

Ah, ja. Lep, plosk trebuh, na katerem so vidni rahli obrisi mišic. Ja, zelo estetsko in seksi! Tako se bodo trebušnjakom vseh vrst pridružile še baje za stranske trebušne, da bo vaš trebuh še bolj plosk in čvrst. Ne pozabite – na bikini sezono prihodnjega leta se je najbolje začeti pripravljati sedaj (um, ok, … pa po novem letu).

 

Foto: pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj