Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike in ličenja, ki jim najbolj pristaja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.

Če sodite med slednje, imamo za vas 7 čudovitih poletnih make-upov, ki bodo osvežili poletno vročino. Zdaj, ko je poletje pred vrati in sonce čedalje močnejše (med občasnimi plohami seveda – letos pač ni bilo ‘poscane Zofke in ledenih mož’), so spodnji videzi idealni, da jih preizkusite.

1. Lila veke

Kreativni, barviti ličenja oči so se letos že izkazali za velik trend (imenujemo ga učinek evforije) in zdi se, da se bo nadaljeval tudi v poletje. Če niste navdušeni nad močnimi, grafičnimi videzi, se lahko odločite za mehkejšo, pastelno paleto. Še posebej bodite pozorni na lila barvo, ki bo prisotna povsod, od oči do nohtov.

2. Sijaj kot s plaže

Močno dvomimo, da bo še kdaj prišlo poletje, ko ne bo v trendu lepo osončena, sijoča koža. Letos je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da se odpravimo na svetlobo in zaobjamemo vse od sočnih ustnic do sijočih ličnic.

3. Mat rdeče ustnice

Mat ustnice, ki so bile načeloma domena zimskih mesecev, bodo to poletje vsepovsod – čim bolj drzne, tem boljše. Poskusite s paradižnikovo rdečo in intenzivno vinsko rdečo za klasičen ženstven videz; ali pa se podajte v svet vijolične in oranžne, če se počutite drzno.

PREBERITE TUDI: Top 5 mat rdečih drogerijskih šmink

4. Breskovi odtenki

Breskovi odtenki so tako vsestranski. Svetlejši toni kože so čudoviti v odtenku, ki je nežen kot cvet; medtem ko je globlja, oranžno obarvana breskev videti izjemno na temnejših tonih kože. Poleg tega je primerna za oči, lica in ustnice.

5. Bleščeče veke

Če se lahko sprijaznite z dejstvom, da tak videz oči ne more ostati na mestu ves dan, je to precej nezahteven pristop k barvi oči. Izbrano barvo nanesite na veke in se odpravite na igro.

6. Porcelanasta polt

Umetniki ličenja se strinjajo, da bo zdrava, sijoča koža s steklenim sijajem eden največjih lepotnih trendov leta 2022. Ne glede na vašo rutino nege kože je sijočo polt enostavno doseči s pomočjo le nekaj ključnih izdelkov – kremnega osvetljevalca in vlažilnega pršila, npr. hidrolata.

7. Mat koža

Na drugi strani je v modi tudi mat koža. Za razliko od težkih polnih podlag v slogu 90. let je ta videz kože brez sijaja ustvarjen z lahkimi podlagami in formulacijami v prahu nove generacije, tako, da je vaša naravna polt še vedno vidna.

PREBERITE TUDI: Taka je razlika med francoskim in ameriškim make-upom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj