Nihče se ne poda v razmerje v upanju, da bo na daljavo, ampak se zgodijo. Lahko je zaradi službe, življenjskih okoliščin, poletnih avantur, ki se razvijejo v ljubezen … Razlogov, zakaj prihaja do razmerij na daljavo je nešteto. Mi pa vam predstavljamo nekaj idej, kako najbolj uživati v takem razmerju in ga morda celo ohraniti na dolgi rok. Je težko, toda ni nemogoče.

PREBERITE TUDI: Zakaj ženske zapustijo moške, ki jih ljubijo: kar bi moral vedeti vsak moški

1. Postavita si pravila

Ni ravno romantično, je pa nujno potrebno. Povejta si, kaj pričakujeta, kolikokrat se želita slišati in videti, najbolj pomembno je, da so pričakovanja realna in da se oba strinjata.

2. Pošiljajta si glasovna sporočila

Če si pošiljata veliko sporočil, je bolje, da so glasovna, saj tekstovna hitro narobe interpretiramo.

3. Pogovarjajta se le, ko si imata kaj za povedat

Če vašega partnerja ni zraven vas, še ne pomeni, da morata viseti na telefonu 24 ur na dan.

4. Zapomnite si majhne detajle

Po pogovoru s partnerjem si zapomnite, če vam je povedal, da ima naslednji dan sestanek, obisk ali kaj podobnega. Tako se izognete nepotrebni paniki, ko se ne javi na telefon.

5. Planirajta več različnih datumov za srečanje

Da ne bi prihajalo do nepotrebnih razočaranj, si planirajta srečanja več tednov vnaprej in postavita vsaj 3 različne datume.

6. Pošiljajta si majhne pozornosti

Vsi se razveselimo daril in če to prihaja od ljubljene osebe, ima še toliko večjo vrednost. Po pošti si večkrat pošljita kakšno pozornost.

7. Zapišite si, zakaj zaupate partnerju

V  zvezek si zapišite, zakaj zaupate partnerju in zakaj ga ljubite. Tako si lahko te besede preberete v časih, ko obupujete nad zvezo.

PREBERITE TUDI: Zato bi se morali več crkljati s svojim partnerjem

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj