Najraje bi bile non stop v njej, a ne veste, na kaj jo nositi, da boste videti modno-šik in ne na kaj je ne, da ne boste videti kot zanemarjen motorist. Je meja res tako tanka? Poglejmo si 7 izvrstnih kombinacij in 5, ki jih je bolje izpustiti.

7 top kombinacij z motoristično usnjeno jakno

1. T majica

T majica s kratkimi, dolgimi ali tričetrt rokavi je preprosta, a super izbira za pod moto jakno. Pazite le, da ne bo preohlapna. Še zlasti pariško šik izpade črno-bela črtasta.

2. Kakršenkoli džins

Džins srajca, skinny kavbojke, raven kroj, raztrgan ‘boyfriend jeans’, visok ali nizek pas – vse deluje.

3. Bluze in srajce z ovratnikom

Čisto navadna klasična bela bluza doda malce strogega poslovnega pridiha, še zlasti, če dodate kako statement ogrlico. Neverjetno šik videz, sploh v kombinaciji s črnim ali modrim skinny džinsom. Pika na i? rdeča šminka. U.A.U.

4. Ravno krojena obleka

Klasična, ravno krojena obleka je eden vaših najljubših kosov, a naveličane ste vedno istega videza s suknjičem. Poskusite kombinacijo z motoristično jakno in čevlji (salonarji, gležnjarji ali škornji) z visoko peto – presenečene boste!

5. Ozko krilo (‘pencil skirt’)

Seksi ozko črno krilo, malce višje omenjena bela bluza z ovratnikom, statement ogrlica, živahna mat rdeča šminka in motoristična jakna – obračale boste glave. V pozitivnem smislu, seveda!

6. Maksi obleka

Sploh nimamo kaj dodati – poskusite, videz pa pričakujte rahlo bohemski.

7. Intenzivni vzorci

Karkoli, kar vsebuje močne vzorce – najsi gre za bluzo, majico, krilo ali zgolj ruto – bo izvrstna kombinacija. Pri tem ni pomembno, ali gre za pike, črte ali karkoli drugega.

Česa NE kombinirajte

1. Robustni vojaški škornji

Nikar, pregrobo bo delovalo, želimo pa si moden in šik videz. Če želite bolj sproščen videz, potem raje izberite škornje v motorističnem slogu, sicer pa priporočamo že omenjene kombinacije: salonarji, gležnjarji in škornji z visoko peto.

2. Kak usnjen kos v drugi barvi

Motoristična usnjena jakna je zelo specifičen kos, ki zahteva previdnost pri kombiniranju in ne glede na to, da smo zelo za podiranje pravil glede barv in materialov, vztrajamo, da ta kos kombinirate le s usnjenimi kosi v črni barvi.

3. Balerina krilo iz tila

Ne le, da na redkokateri nositeljici ta kombinacija izpade dobro, temveč je tudi popolnoma ‘out’. Če že želite spodaj nekaj bolj voluminoznega, izberite tako zelo modne cullotes.

4. Zelo kratke hlače

Kratke hlače iz džinsa ali usnja so sicer lahko dobra kombinacija na usnjeno jakno, a zelo pazite, da ne izberete prekratkih. Tudi takšne, kjer blago sprednjih žepov spodaj gleda ven, so že zdavnaj mimo.

5. Kombinezon ali katerikoli zelo moden, trendovski kos

Motoristična usnjena jakna je ‘statement’ kos zase, zato se ostalim izognite. Naj gre pozornost jakni kot osrednjemu kosu outfita.

Foto: pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj