Slavni igralec in 36-letna ruska ‘socialite’ Elsina Khayrova naj bi uradno potrdila razmerje.

61-letni zvezdnik se je v zadnjih nekaj mesecih menda zelo zbližal z rusko družabnico Elsino Khayrovo, zdaj pa sta menda tudi uradno par, poroča Daily Mail.

“V Elsininem krogu je znano, da sta s Tomom zdaj par,” je za časnik povedal vir. “V zadnjih nekaj tednih sta se zelo zbližala, vendar skrbno pazita, da ju ne fotografirajo skupaj, saj želita ohraniti zasebnost,” je nadaljeval vir.

“Tom je prenočeval v Elsinem stanovanju, ki je, kot si lahko predstavljate, zelo lepo. Uživata v druženju in kljub svojemu bogastvu počneta veliko stvari, ki jih počnejo običajni pari.”

Par se je udeležil slavnostne večerje v podporo londonski dobrodelni organizaciji Air Ambulance, na kateri je bil gost princ William.

Čeprav sta Cruise in Khayrova prišla ločeno, so prijatelji povedali, da to ni presenečenje, saj večino časa preživita za zaprtimi vrati v njenem več milijonov dolarjev vrednem stanovanju v Knightsbridgeu v Londonu. Vendar pa je par izstopil inkognito na sprehodu po Hyde Parku, trdijo viri.

Prav tako naj bi zasebno večerjala v več ekskluzivnih londonskih restavracijah. Prvič so ju romantično povezali po tem, ko naj bi se decembra na zabavi v londonski prestižni četrti Mayfair dobesedno ljubkovala.

“Bila sta nerazdružljiva, očitno par. Zdelo se je, da je obseden z njo,” je takrat povedal očividec.

Igralec je pred tem že trikrat izrekel “da”: ,ed letoma 1987 in 1990 je bil poročen z Mimi Rogers; med letoma 1990 in 2001 z Nicole Kidman; in med letoma 2006 in 2012 s Katie Holmes.

Khayrova pa se je leta 2022 razšla z nekdanjim možem Dmitrijem Tsetkovom. 43-letni ruski oligarh je decembra spregovoril o njuni grenki triletni ločitveni bitki, ki ga je po njegovih besedah stala več kot 150 milijonov dolarjev.

“Ne glede na to, s kom je, s Tomom Cruiseom ali kom drugim, bi se morali zavedati, da ima rada fine stvari v življenju ter da ima izjemno drag in razkošen okus. Tom bo moral imeti oči in denarnico široko odprte,” je dejal.

Dodal je: “Vesel sem zanjo in ji želim vse najboljše.”

PREBERITE TUDI: Je Suri Cruise končno vzpostavila stik z očetom?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj