Svetovno znana modna hiša Dior letos praznuje šestdeseto obletnico obstoja. Ob tem jubileju so se v hiši odločili, v čast svojemu ustanovitelju Christianu Diorju, izdati knjigo CHRISTIAN DIOR The Book, ki je že na voljo v vseh Diorjevih butikih. Knjiga nas popelje skozi šest desetletij obstoja, nam prikaže razvoj podjetja in različne stile, ki so se v hiši izoblikovali v tem času, hkrati pa nam daje možnost, da se naužijemo lepote mnogih kreacij hiše Dior.

dior_knjiga_1 dior_knjiga_2

Na spetni strani je vsem ljubiteljem visoke mode na voljo kotiček namenjen proslavitvi obletnice. Tukaj lahko najdete dva video posnetka, informacije o knjigi ter fotografije iz slavnostnega praznovanja te častitljive obletnice, ki so se ga udeležile mnoge zvezde zabavnega in modnega sveta.

dior_stran

Prvi video se imenuje Rojstvo kolekcije (Birth of a COLLECTION) in nas popelje skozi vse faze izdelovanja kreacij. Vidimo lahko koliko dela je potrebnega za izdelavo ene same couture kreacije in kaj vse se dogaja v studiu te priznane modne hiše.

Drugi video se imenuje Poklon kreaciji (A tribute to creation by JOHN GALLIANO), v katerem nas sam mojster hiše Dior, John Galliano, popelje skozi čas in nam predstavi najpomembnejše kreacije teh šestdesetih let.

Vse, ki vas moda navdušuje, vabimo, da si ogledate spletno stran in skupaj z nami ter hišo Dior praznujete to pomembno obletnico v svetu mode.

http://fashion.dior.com

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj