Naslednja skupina znanih ljudi nas je zagotovo presenetila, ko smo ugotovili njihovo resnično starost. Nekateri med njimi so očitno samo blagoslovljeni z dobrimi geni, drugi pa se zaradi impresivnega videza očitno obrnejo na estetsko kirurgijo. Bistvo pa je, da so videti neverjetno.

Gwen Stefani

Soustanoviteljica in glavna vokalistka skupine No Doubt, mati treh otrok, Gwen Stefani ima zdaj 51 let . Ja, res je. Verjemite nam. Preverili smo.

Salma Hayek

So vas leta Gwen Stefani nekoliko šokirala? No, raje se usedite, saj Salma Hayek letos praznuje 55 let.

Alyson Hannigan

Njeno igralsko pot smo spoznali že v devetdesetih letih, ko se je prvič pojavila na naših televizijskih zaslonih v seriji ‘Buffy the Vampire Slayer’. Pozneje nas je nasmejala v ‘Kako sem spoznal tvojo mamo’. Ste pripravljeni? Alyson bo letos dopolnila 47 let.

Jennifer Aniston

Je mogoče, da je Jen sklenila pakt s hudičem? Če ne, kako ji uspe videti tako čudovito? Pred kratkim je praznovala 52. rojstni dan  in zdi se, da se sploh ni spremenila, odkar smo jo pred vsemi leti prvič videli na zaslonu!

Halle Berry

Čudovita Halle Barry mora imeti res dobre gene. Ker letos praznuje 55 let!

Keanu Reeves

Je pil iz studenca mladosti? Ker, če ni, kako bi pojasnili, da bo ta privlačni mladenič letos dopolnil 57 let? Neverjetno!

PREBERITE TUDI: 5 vsakdanjih navad, ki povzročijo hitrejše staranje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj