Imajo namreč tako stroga pravila, da je skorajda težko zgrešiti z oufitom, če je naš slog urejen in damski. A ne glede na svojo ‘kraljevskost’ imajo tudi oni svoje trike, ki jim olajšajo življenje. Presenečeni boste nad tem, s čim kraljica čisti svoje diamante in kako Meghan ukroti bežeče male laske.

1. Gin je najboljši za čiščenje diamantov

Kraljica Elizabeth, ki šteje že zavidljivih 93 let, ima precej diamantov, zato tudi dobro ve, s čim jih najlažje in najbolje očistiti. Njena ekipa pozna kar nekaj trikov, kako jih ohranjati čiste, sijoče in bleščeče. V knjigi The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe so razkrili, da je za čiščenje diamantov najboljši gin, zmešan z malo vode.

2. Joga pomaga pri jet lagu in jutranji slabosti

Ko je danes 38-letna vojvodinja Sussexa potovala v Avstralijo v okviru svoje Oceanija turneje s princem Harryjem, je razkrila, da ji jutranja joga prepreči tako utrujenost po dolgih letih v druge časovne cone kot tudi jutranjo slabost.

3. Pisemske torbice skrijejo oprsje

Pred mnogo leti je princesa Diana s pisemsko torbico skrbno skrila svoje oprsje, ki bi bilo pri izstopanju iz avta lahko preveč vidno. Danes se tega trika poslužujejo vse – podobno velja za krila, ki lahko zlezejo malce previsoko, ko skušajo damsko izstopiti iz avta.

4. Obtežene obrobe oblek preprečijo, da bi jih veter preveč privzdignil

No, vsaj v večini primerov. Zato imajo članice kraljeve družine v robove kril prišite nevidne trakove za obtežitev krila, ki preprečijo, da bi jih privzdigoval veter. Recimo, da trak deluje v večini primerov, torej če veter ni premočan.

5. Malce preveliki čevlji vas ne bodo ožulili

Eden izmed najbolj praktičnih nasvetov, ki jih je Meghan Markle prinesla iz Hollywooda v Veliko Britanijo, je nakup malce večjih čevljev, da vas ne bodo ožulili. Vedno jo lahko vidimo, kako ima številko ali dve prevelike čevlje.

6. Zobne ščetke za ukrotitev majhnih pobeglih lask

V svojih zgodnjih dneh kot vojvodinja je Markle nosila razmršeno figo. Sedaj se je le navadila in sprejela kraljeva pravila in začela nositi povsem gladko pričesko. In kako ukroti male pobegle laske, ki se kar nočejo držati glave? Na majhno zobno ščetko nanese malce laka za lase in z njo pogladi laske.

PREBERITE TUDI: Meghan Markle: britanski tabloidi so mi uničili življenje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj