Vzgojeni so, da so močni in nepremagljivi varnostniki, na katere se prijatelji, družina in partnerji lahko zanesejo, ko jih pestijo bolečine ali nevarnost. Težko jim je biti ranljivi in odprti, zato velikokrat ženske mislimo, da nas nimajo dovolj radi. A pogosto temu ni tako, bodite le pazljive na te 4 stvari, ki jih počne in če jih, potem mu pomenite vse na tem svetu, čeprav vam to ne pove velikokrat.

1. Spoštuje te, takšno kot si

V kulturi površne lepote v odnosov za enkratno uporabo, ko te moški resnično ljubi, ljubi celoto, ne le vaše lepote. Ljubi vas zasluži to, kar ste. Ljubi vaše napake kot tudi vaše vrline. Sporočite svoje odločitve in vas ne ovirajo pri njih.

2. Varuje vas

Človek se postavi med nevarnost in tisto, kar ljubi. Ščiti vas ne le pred fizičnimi poškodbami, temveč tudi pred čustvenimi travmami. Vedno je pozoren in vedno na straži, pripravljen je v trenutku, da vam bo stopil na proti.

3. Upošteva vaše mnenje

Ko vas moški ljubi, je vaše mnenja zanj pomembno. To, kar mislite o njem, je zelo pomembno. Kaj menite o političnih, verskih ali poslovnih zadevah, mu je pomembno. Kaj mislite, da bi morala postoriti v hiši, je zanj pomembno. Vaša mnenja o vseh velikih in majhnih stvareh so mu pomembna.

4. Zapomni si

Zapomni si stvari, kot so vaša najljubša barva, katera kava vam je všeč, ali katere vrste knjig berete. Spomi se, ker ste mu pomembni. Lahko se vam zdi nepomembno, toda zanj ste vi središče njegovega sveta. On je vaš največji oboževalec in spomnite se, kako vam je všeč, da vam prinese vašo najljubšo cvetlico.

PREBERITE TUDI: 5 stvari, ki jih počnejo ženske in ki moške spravljajo ob živce

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj