… so starši z vsaj 4 ali celo več otroki srečnejši in na splošno bolj zadovoljni z življenjem. In zdi se, da nekateri zvezdniški očetje že upoštevajo to pravilo, na primer Brad Pitt, ki ima 6 otrok, ali Elon Musk, čigar družino sestavlja 10 otrok. Kaj pa ostali?

1. Eddie Murphy: 10 otrok

Poleg Elona Muska je na prvem mestu tudi Eddie Murphy – igralec je oče desetih otrok. Murphy ima 6 hčerk in 4 sinove.

2. Mel Gibson: 9 otrok

Igralec Mel Gibson ima ogromno družino – je srečen očka devetih otrok! Njegovi otroci so stari od 4 do 40 let, s skupno 2 hčerkama in 7 sinovi.

3. Mick Jagger: 8 otrok

Še en srečni očka na našem seznamu je frontman The Rolling Stones, Mick Jagger. Pri svojih 79 letih vzgaja 8 otrok, starih od 5 do 51 let. Poleg tega je Jagger tudi dedek petim vnukom in pradedek dvema otrokoma.

4. Clint Eastwood: 8 otrok

Še en oče osmih otrok je zvezdnik vesternov prejšnjega stoletja Clint Eastwood. 92-letni igralec vzgaja 6 hčerk in 2 sinova. Otroke ima s šestimi različnimi ženskami.

5. Mike Tyson: 6 otrok

Verjetno najbolj priljubljena oseba v borilnih športih, Mike Tyson, ni uspel le v karieri, ampak tudi z družino. Nekdanji svetovni prvak ima 6 otrok.

6. Robert De Niro: 6 otrok

Kljub vsem slavnim vlogam v filmih, ki jih je odigral, je za Roberta De Nira najpomembnejša vloga očeta. Igralec je ljubeč oče 6 otrok. Ima 2 hčerke in 4 sinove.

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez na novo poročena s staro ljubeznijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj