Ste tudi vi med tistimi, ki jim prostor v omari kradejo oblačila, ki jih nikoli ne oblečete oz. jih niste že nekaj let? Spodaj si preberite, katere kose lahko takoj oddate ali vsaj spravite v škatlo in jo odnesete v klet ali potisnete v zadnji kost omare.

1. Karkoli strganega ali poškodovanega …

… kar že leta laka, da odnesete na popravilo. Roko na srce: če bi res hoteli nositi, bi že zdavnaj odnesli in v vsem tem času vas kos niti ne mika več ali je že povsem iz mode.

2. Vse, kar se vam je skrčilo

Sprijaznite se – nimate več kaj narediti. Če je kos nov in ste ravnali po navodilih, vzemite račun in ga reklamirajte, v nasprotnem primeru ga podarite dalje komu, ki mu je prav.

3. Flekasto razbarvan džins ('acid wash')

Komentar ni potreben.

4. Oprijeta oblačila, ki jih ne nosite več

Če imate kake zelo oprijete kose, ki jih že leta niste oblekle, ker ste nabrale kak odvečen kilogramček, jih oddajte. Ko boste shujšale nazaj – če imate namen – si boste z nagrado z največjem veseljem privoščile nove!

5. Oblačila z neodstranljivimi madeži

Če ste poskusili že vse, vključno s čistilnico, potem je čas, da se od teh oblačil poslovite. Možnost imate še, da jih daste pobarvati v temnejšo barvo, da se ne bo opazilo, če pa to zaradi materiala ne pride v poštev, jih zavrzite.

6. Kar ne nosite

Obstaja preprosto pravilo – če niste oblekli tri leta, ne boste tudi nadaljnja tri, zato razveselite s temi oblačili koga drugega. Naj bo vaša omara urejen in pregleden kos pohištva, ki vam ga bo v veselje odpreti in izbrati outfit za vsak dan.

 

Več o tem, kaj je 'in' in kaj 'out', pa si preberite v članku To je modni hit št. 1 letošnjega leta in to je popolnoma 'out', pravi Google

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj