A včasih je dobro narediti tudi malce spremembe, ki osveži naš celotni videz, zato si oglejte, kateri odtenki lakov za nohte so letos najbolj 'in'.

1. Opečnato-oranžna

Umirjena, opečnata oranžna, ki je takšna, kot bi imela primešane malce rjave, je letos velik hit tudi pri oblačilih. Gre za odtenek, ki je bil velik hit v 70-ih letih, potem povsem zamrl, sedaj pa se je vrnil v vsej svoji veličini. Prelepo izgleda predvsem na malce zagoreli polti s toplim, rumenim in olivnim podtonom, medtem ko jo tiste s svetlim in roza raje izpustite.

2. Svetlo modra

Čeprav je pomladi konec, so pastelne in svetlo modre primerne tudi za poletje. Pristajajo tako na zagorelo polt kot tudi svetlo, zato s takim odtenkom ne morete zgrešiti.

3. Električno modra

Le kateri letni čas je primernejši za pedikuro v živahni, električni modri kot poletje? Sicer gre za odtenek, ki ni najbolj primeren za poslovno okolje, a lahko ga skrijete v spredaj zaprte čevlje. Odtenek bo opazen na zagoreli in svetli polti.

4. Živahne barve jagodičevja

Ko smo že pri tem, kaj je primerno za v službeno okolje in kaj ne – barve jagodičevja vsekakor so. So tudi idealna sprememba in odstop od klasične rdeče.

5. Prosojni mlečni odtenki

Le kdaj ti niso 'in'? Res je, vedno so, saj so umirjeni, elegantni in prefinjeni in pašejo na vsako oblačilo in za vsako priložnost. Tudi na vse oblike in dolžine nohtov pristajajo – z njimi preprosto ne morete zgrešiti. Če pa nanesete še kakšno plast več, bodo nohti še svetlejši in tako bodo videti še lepše na zagoreli polti.

6. Mavrično prelivajoči se odtenki

Se še spomnite odtenkov, ki so videti različno na različnih kotih in svetlobah in so bili tako popularni pred nekaj leti? Ponovno so se vrnili, sploh svetli. Zato če so vam močne barve kot sta električno modra in roza preveč, klasični mlečni pa dolgočasni, poskusite svetel opalescenten lak, ki lepo preliva barve.

Katere odtenke lakov za nohte pa sama najpogosteje uporabljaš?

Foto: pinterest

3 KOMENTARJI

  1. Meni so najljubši laki v odtenkih od rdeče do roza (npr. točka 4 zgoraj), tako da bom očitno še kar moderna 😉 Na rokah ponavadi uporabim te ali prozoren lak, na nogah pa vedno močne barve (tudi modro, vijolično…). Ne maram pastelnih odtenkov in metalik lakov.

  2. Tudi jaz sem zadnja leta prešla na bolj klasične barve – črna, bela, rdeča, nude. Razni trendi me pri lakih ne ganejo; jih sicer rada pogledam, a jim ne podležem.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj