… redki govorijo o notranji preobrazbi, ki pa jo prav tako mnogi potrebujemo. Tudi najlepši ljudje z žarečo kožo so lahko slabi, če ne delate na sebi.  Žarek, ki šteje, se zgodi v notranjosti.

To je 6 nasvetov in navad, na katerih lahko delate skozi celo leto, prinesli pa bodo velike rezultate. Velika sprememba se običajno ne zgodi čez noč, kajne? Potrebna je praksa, potrpljenje in doslednost. Dober način za začetek svojega žarečega potovanja je, da izberete le nekaj novih sprememb, na katerih boste delali naenkrat, in ko začutite, da ste jih uspešno vključili v svoje življenje, začnete z novimi. To je počasen in stalen postopek, vendar koristen.

1. Imejte temo ali mantro za čez celo leto

Tu je nekaj idej:

  • Moj uspeh je neizogiben. Na pravi poti sem.
  • Vsak dan se dogajajo neverjetne in čudovite stvari.
  • Ni omejitev, vse lahko dosežem.
  • Vse, kar rabim, je že v meni.
  • Vedno sem najboljša različica sebe. Trudim se!

2. Recite ne stvarem, ki vas ne osrečujejo

Očitno je, da moramo včasih početi stvari, ki jih ne želimo, toda kadar je to mogoče, zavrnite aktivnosti ali dogodke, v katerih ne uživate. Življenje je prekratko, da bi ga preživljali s tem, kar sovražite. Postavite meje. Naučite se reči NE.

3. Nakupujte manj, cenite tisto, kar že imate

Všeč so mi nova oblačila in oprema za dom, kot vsem, vendar je pomembno, da cenite to, kar imate zdaj, namesto da vedno iščete naslednjo dozo dopamina, ki izhaja iz nakupovanja.

4. Veselite se majhnih dosežkov

Ko se zdi, da vsi na Instagramu blestijo in delajo vse mogoče neverjetne stvari, je lahko čutiti, da moramo biti vsak dan super produktivni. Resničnost je taka, da so naše majhne zmage enako pomembne kot velike zmage in bi se jih morali veseliti.

5. Iz življenja odstranite toksične ljudi

Vsi imamo v življenju vsaj eno toksično osebo, ki se vedno pritožuje, kritizira ali jemlje, ne da bi kaj vrnila. Drastično zmanjšajte čas, ki ga preživite z njimi. Pustite jih v preteklosti, ker ne sodijo v vaše življenje leta 2021.

6.  Bodite pozitivna energija, ki jo želite videti v svetu

Se kdaj naveličate drugih ljudi, ki se pritožujejo in vedno najdejo razloge, da so nesrečni? Najboljše, kar lahko storim je, da smo jim zgled, če smo pozitivni in upamo, da bodo drugi sledili našemu vodstvu. Posvetlite svet!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj