Razmerja so lahko težka, nepredvidljiva, boleča, lepa … Ko se s partnerjem znajdemo v nasprotju, pogosto iščemo nasvete prijateljev in družine. Toda ne bi smeli upoštevati vseh njihovih opozoril in tako imenovanih “modrih besed”. Nekateri najpogosteje izrečeni nasveti so v bistvu napačni in prinesejo več škode kot koristi. Preberite, katerih 10 najpogostejših nasvetov ne smete NIKOLI upoštevati.

“Tvoj princ na belem konju je tam nekje, le našla ga še nisi”

Ni popolnega človeka ali popolnega partnerja. “Vsak posameznik, ki ga boste srečali, ima pomanjkljivosti,” pravi James Anderson, strokovnjak za zmenke.

“Delaj se nedostopno”

Ne bodi kot ruski bife, ki se sam ponuja, vendar ne delaj pa se ne dostopne.

“Išči partnerja, ki ima vsa zanimanja ista kot ti”

Zakaj bi to počela, si ne želiš kljub vsemu še vedno nekaj časa zase?

“Počakaj, da on naredi prvo potezo”

Kaj pa če je on dobil isti nasvet? Naredi tako kot misliš, da je prav.

“Če je med vama prava kemija, je on tisti ta pravi”

Metuljčkom v trebuhu ne gre zaupati na slepo.

“Sorodne duše obstajajo”

Ideja, da imajo vsi eno osebo, ki je namenjena njim, je zagotovo romantična – a na koncu lahko ta ideja povzroči več težav kot karkoli drugega.

“Kolikokrat ste že slišali, da ljudje pravijo, da so našli sorodno dušo? Počakajte nekaj let in morda boste videli, da so po izginotju prvega našli drugo sorodno dušo,” pravi strokovnjak. “V življenju imamo lahko radi več kot eno osebo, čeprav imamo globlje in močnejše povezave z nekaterimi bolj kot drugimi, je prepričanje, da imamo sorodne duše, lahko izkrivljen napovedovalec uspešnosti prihodnjih odnosov … ali neuspeha.”

PREBERITE TUDI: 4 ljubezenske odločitve za srečnejši odnos, ki jih lahko sprejmete že danes

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj