Letošnjo pomlad je res težko odločiti, kaj obleči. Najprej nekaj dni deževja in temperatur okoli ničle, da se nam zdi, da zime ne bo nikoli konec; nato se segreje do 24 stopinj, da imamo občutek prave pomladi.

Pomlad za večino pomeni, da pospravi težke volnene plašče in škornje in na plano privleče majice, tope, bluze, prosojne pletenine, suknjiče in, jasno, poletne obleke. Da se boste lažje odločile, kaj obleči, smo vam pripravili 6 predlogov, kaj letošnjo pomlad nosijo Parižanke. Saj veste, one redkokdaj zgrešijo!

Jopica + kavbojke

Najljubša spomladanska izbira Parižank: ljubka, ženstvena jopica, ki ji pustimo kak gumb odpet (spodaj in/ali zgoraj) in džins ravnega kroja izžarevata pariški nonšalantni šik.

Krilo ali obleka srednje dolžine + škornji

 

 

To je eden najljubših outfitov Francozinj, ki se ga vedno poslužijo, ko želijo v trenutku izgledati šik. Dodajte topel pulover, da vas bo skupaj s škornji grel v tem čudnem vremenu.

Črn top + ravne kavbojke + natikači

 

 

Kot vedno, je tudi tokrat tale outfit dokaz, da je najbolj preprosto najbolj estetsko, privlačno in opazno v pozitivnem smislu. Črn top z izrezom za dekolte, kavbojke in natikači so videz, s katerim ne morete zgrešiti.

Kombinezon + visoke pete

 

 

Ko nimate idej, kako skombinirati svoje kose, vas reši pajac oz. kombinezon. Za bolj šik videz dodajte visoke pete in že boste urejene. Če je hladno, pod pajac oblecite majico ali tanek pulover in učinek plastenja bo doprinesel k šik videzu.

Trenčkot + pulover + kavbojke

 

 

Trenčkoti so najpopolnejša možna izbira vrhnjega oblačila za zgodnjo jesen in pomlad. Če je toplo, spodaj oblečete le tanko majico ali bluzo; če le bolj hladno, topel pleten pulover, oboje pa skombinirate z džinsom.

Suknjič + bele kavbojke ali hlače

Bel džins ali hlače so že leta velik poletni hit in v kombinaciji s suknjičem klasična oprema Parižank. Outfit, s katerim ne morete zgrešiti.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj