… kot so Katy Perry in Orlando Bloom ter Jessica Biel in Justin Timberlake, so dokazali, da je ta ideja resnična. Nikoli ni prepozno, da začnete popravljati napake, če ste spoznali svojo resnično ljubezen.

1. Jennifer Lopez in Ben Affleck

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta bila zaročena v začetku 2000-ih, vendar sta sčasoma prekinila zaroko in se razšla v začetku leta 2004. Zdaj sta se po dolgih letih odločila, da poskusita znova.

2. Hailey Baldwin in Justin Bieber

Justin Bieber je uradno potrdil, da je v zvezi s Hailey 3. januarja 2016, toda ko se je zgodil avgust, sta se odločili, da bosta prekiniai. Minili sta 2 leti v tišini in začela sta se pogovarjati kot prijatelji. Njuna zveza se je zdela zapletena in oba sta hodila z različnimi ljudmi, toda julija 2018 je Justin podal predlog in Hailey je rekla: “Da!”

3. Courteney Cox in Johnny McDaid

Po ločitvi je Courteney Cox spoznala McDaida in kmalu zatem, junija 2014, sta se zaročila. Konec leta 2015 sta se na kratko razšla, vendar se je zdelo, da lahko prava ljubezen premaga vse ovire, zato sta se kasneje znova našla in sedaj sta srečna bolj kot kdajkoli prej.

4. Gigi Hadid in Zayn Malik

Zayn in Gigi sta se začela videvati novembra 2015, čez nekaj časa pa je njuna zveza postala resna in zelo romantična. Kljub temu je morala njuna ljubezen prestati tudi kratek razhod, da bi se zavedala, da sta namenjena drug drugemu.

Par se je razšel junija 2016. Le nekaj tednov kasneje sta sklenila, da si zveza zasluži še eno priložnost, in imela sta popolnoma prav.

5. Katy Perry in Orlando Bloom

Perry in Bloom sta se prvič srečala na zabavi leta 2016. Takoj sta se opazila. Istega leta je pevka to uradno objavila tako, da je na Instagramu objavila sliko, na kateri sta  skupaj preživela čas v Cannesu.

Po 10 mesecih zmenkov se je Perry-jeva odločila prekiniti zvezo z Bloomom. Potrebno je bilo nekaj časa narazen, da bi lažje razumela, da se imata resnično rada. Leta 2017 sta Perry in Bloom začela znova nastopati skupaj, skupaj pa sta odšla na počitnice v Prago in Vatickan. Nazadnje je maja 2018 Perry potrdila, da ni več samska, in manj kot leto kasneje sta se zaročila.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj