Tako lepo je videti zvezdnike, ki živijo normalno življenje v skromnih hišah in svoj denar delijo z ljudmi v stiski ter se ne hvalijo s svojim premoženjem. Res je lepo vedeti, da še obstajajo ljudje s srcem, ki jih denar ni pokvaril.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence je bila leta 2015 in 2016 najbolje plačana igralka na svetu, z letnim zaslužkom 52 milijonov in 46 milijonov dolarjev. Kljub velikemu prihodku ne porablja denarja. V enem izmed intervjuju je priznala, da živi v čisto običajni hiši, ima pa tudi skromno stanovanje v LA-ju. Izkazala se je tudi pri pomoči ljudem in zbiranju denarja za neprofitne organizacije. Leta 2016 je donirala dva milijona dolarjev otroški bolnišnici Kosair v Louisvillu.

Keanu Reeves

Reevesova javna podoba je zelo pozitivna. Znan je kot deloholik, šarmanten in “srhljivo sramežljiv”. Po izidu filma ‘The Matrix’ je ljudem oddelkov za posebne učinke in ličila namenil 80 milijonov dolarjev od svojih 114 milijonov dolarjev zaslužka. Pravi, da je denar zadnja stvar, o kateri razmišlja: “Lahko bi živel od tega, kar sem že naredil še naslednjih nekaj stoletji.”

Elijah Wood

Elijah Wood je zelo priljubljen zaradi svoje vloge ‘Froda’ v filmu ‘Gospodar prstanov’. Leta 2003 je ta film v svetovni blagajni zbral več kot 1,1 milijarde dolarjev. Igralec bi se lahko razvajal z denarjem, vendar se to ni zgodilo. V intervjuju je povedal, da je ena najpomembnejših življenjskih spoznanj zanj ponižnost, in da je ena najdražjih stvari, ki jih je kupil avdio oprema za njegov dom.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar je svojo igralsko kariero začela v zgodnjem otroštvu. Čeprav je znana zvezdnica, Gellarjeva raje živi skromno družinsko življenje. Skupaj s Freddiejem Pr. mlajšim, s katerim sta poročena od leta 2002, imata dva čudovita otroka.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio je bil uvrščen na Forbesov letni seznam najbolj plačanih igralcev od leta 2010 do 2016, z ustreznimi zaslužki v višini 28 milijonov dolarjev, 77 milijonov dolarjev, 37 milijonov dolarjev, 39 milijonov, 29 milijonov dolarjev in 27 milijonov dolarjev. Zdi se, da bi si lahko privoščil zlata stranišča in vsak mesec kupil novo hišo. Namesto tega se je odločiil živeti normalno življenje. Na primer, nedolgo nazaj so ga opazili, ko je pomagal izgubljenemu turistu z napotki, ko je bil na deževen dan v Manhattnu, vsako leto tudi znatno količino denarja podari v dobrodelne namene.

PREBERITE TUDI: Zvezdniki, ki delujejo v dobrodelne namene

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj