… nas nikoli ne presenetijo z novimi zgodbami in izpovedmi. Čeprav zdaj nimajo skrbi glede denarja, se vsi ne morejo spomniti brezskrbnega in srečnega otroštva. Poglejmo, kateri zvezdniki so živeli v revščini in se s pomočjo trdega dela povzpeli na sam vrh in zaslužili ogromne vsote denarja.

1. Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker je odraščala v Ohiu s 7 brati in sestrami. Ker so se preživljali z enim dohodkom, si družina pogosto ni mogla privoščiti, da bi plačala osnovne potrebščine za življenje. Igralka se spominja, da je med šolskimi odmori čakala v vrsti za brezplačno kosilo.

2. Leonardo DiCaprio

Soseska, kjer je živel, ni bila varna za otroke. DiCaprio je redno videval zločine in pretepe. Vendar se je kot igralec uspešno izkazal in tako je fant, katerega starši so komaj dali hrano na mizo, zdaj eden najbolje plačanih hollywoodskih igralcev.

3. Selena Gomez

Selena Gomez, glasbena in filmska zvezdnica, je razkrila težave, v katerih sta se z mamo znašli v preteklosti. Selenina mama jo je rodila, ko je imela komaj 16 let. Vzgajati otroka v tako zgodnji mladosti je bilo res težko in včasih je morala Selenina mama delati 3 službe samo zato, da je lahko kupila hrano.

4. Mila Kunis

Mila Kunis se spominja, da je bila njena družina v njenem otroštvu res revna. Igrače so bile razkošje, ki ga ni mogla imeti, in včasih je bila edina hrana juha s kečapom. Vendar je Mila odkrila svoj igralski talent in obiskovala dramsko šolo in uspela v življenju.

5. Celine Dion

Celine Dion je odraščala kot najmlajša od 14 otrok v revni družini iz Quebeca. Svoj talent za glasbo je odkrila že zgodaj in začela peti v lokalu svojih staršev. Celine se spominja, da je živela v prenatrpani hiši in si morala deliti posteljo s 3 ali 4 brati in sestrami.

PREBERITE TUDI: Zvezdniki, za katere nismo pričakovali, da bodo leta 2022 dopolnili 50 let

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj