… porabili svojo prvo plačo? To je vprašanje, na katerega so morali odgovoriti tudi številni zvezdniki, ko so dobili prvo službo.

1. Nicole Kidman

Prvi nakup superzvezdnice Nicole Kidman se morda zdi nepomemben, vendar je bil takrat velika stvar. Svojo prvo plačo je porabila za nakup pralnega stroja za mamo in očeta. Prva stvar, ki jo je kupila zase, pa so bili škornji. Pravi, da so bili najboljši škornji, kar jih je kdaj videla.

2. Kelly Rowland

Kelly Rowland je zaslovela pri 17 letih kot del skupine Destiny’s Child. In eno svojih prvih plač je porabila za nakup živil – natančneje, vse, kar je njena mama vedno rekla, da je bilo predrago, ko je bila otrok. Hrano je uporabila za veliko zabavo v svoji hiši in vsi so pojedli vse. Povedala je, da tega ne bo nikoli pozabila, ker je bilo zabavno in dobro se je počutila, da je lahko sama financirala kaj takega.

3. Johnny Depp

Johnny Depp je svojo prvo plačo porabil za nakup hiše za svojo mamo. Pravzaprav ji je kupil farmo konj blizu Lexingtona v Kentuckyju. Depp se spominja, da je njegova mama prihajala domov iz dvojnih izmen kot strežnica, in ji je masiral noge, ko je preštevala svoje napitnine. Po hiši je bil njegov prvi nakup zase Harley-Davidson iz leta 1940, ki ga ima še danes.

4. Rami Malek

Rami Malek je zdaj hollywoodski zvezdnik, a se je na začetku težko preživljal. Živel je v New Yorku, ko mu je zmanjkalo financ, se je vrnil v Los Angeles. Pravzaprav se je nameraval preusmeriti v nepremičnine, ko je dobil svojo prvo službo pri Gilmore Girls. Svojo prvo plačo je porabil za nakup kavomata.

5. Jennifer Lopez

Edina stvar, ki jo potrebujete v LA-ju, je avto. In prav to je J. Lo kupila s svojo prvo redno plačo. Na vsako avdicijo se je vozila v stari Hondi, a je s svojo prvo plačo kupila Mercedesa. Spominja se, da je jokala v prodajalni.

PREBERITE TUDI: Zvezdniki, za katere nismo pričakovali, da bodo leta 2022 dopolnili 50 let

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj