… znakov zodiaka, saj so znani po tem, da so umirjeni, se ne prepirajo, ne delajo drame iz vsake stvari in se raje umaknejo. Kar pa ne pomeni, da so dolgočasni in brez življenja. Pravno nasprotno, življenje zajemajo s polno žlico, ker so neobremenjeni z drugimi ljudmi in njihovimi težavami. Ko vam bo nekdo naslednjič šel na živce, ker ni srečen dokler ne pride do konflikta, ga morda jemljite malo manj resno, po vsej verjetnosti je bil le rojen v napačnem času.

Kozorog (22. december – 20. januar)

Kozorogi so preveč osredotočeni na stvari, ki jih želijo uresničiti v življenju, da bi povzročali dramo. Niti ne uživajo, kadar nekdo  drug v njihovi bližini povzroča dramo.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Tehtnice sovražijo konflikt še bolj kot kozorogi, prav tako pa se skušajo izogniti soočenju.

Strelec (22. november – 21. december)

Ena izmed zelo dobrih lastnosti, ki jih ima Strelec, je njegova sposobnost, da pogoltne svoj ponos in se opraviči, vse z namenom, da se izogne konfliktu.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Vodnarji sovražijo dramo, predvsem pretirano čustvene vrste in so preveč zaposleni, da bi se lahko vživeli v situacije, v katere ne spadajo. Včasih se lahko zdijo kot zadržani ali odmaknjeni, vendar so samo zelo previdni.

Devica (23. avgust – 22. september)

Device so pozorne in pametne, zato vedo, kdaj obstaja možnost za težave in ukrepajo preden pride do njih. So zaupanja vredne in se nagibajo k temu, da ne obrekujejo.

PREBERITE TUDI: Ljudje, rojeni v teh znamenjih, se radi vtikujejo v stvari

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj