Preverite, kateri so znaki, ki kažejo, da vas partner samo izkorišča. Če boste pri vseh znakih prikimali z glavo, je čas, da resno premislite, ali je vredno vztrajati v takšnem razmerju.

PREBERITE TUDI: Najboljša oblika ljubezni ali kaj potrebuje razmerje, da ljubezen ostane

1. Ne zanimajo ga vaša čustva

Prvi znak, ki kaže na to, da bi vas partner znal le izkoriščati, je neupoštevanje vaših čustev. Pomislite, jih upošteva, ali so v zvezi pomembna le njegova čustva?

2. Kontaktira vas le, ko vas potrebuje

Sta veliko v kontaktu? Vas večkrat pokliče, da vam zaželi lep dan in vas vpraša, kako ste? Ali vas pokliče le takrat, ko kaj potrebuje? Če vas pokliče samo takrat, to ni dober znak.

3. Ni vas predstavil svoji družini in prijateljem

Vi ste ga že predstavili vsem svojim prijateljem in tudi družinskim članom, njegovih pa sploh še ne poznate. Vedno, ko beseda nanese na spoznavanje njegovih, pride nekaj vmes, ali pa so vsi zasedeni? Morda ne želi, da jih spoznate, ker z vami nima resnih namenov.

4. Prijateljicam ni všeč

Predstavila si ga že svojim prijateljicam in ni jih navdušil, niti se ni potrudil, da bi jih na kakršenkoli način očaral. Zaupajte jim, one vedo, da ni pravi.

5. Nikoli nima časa za vas

Najbolj jasen znak, da vas le izkorišča je ta, da nikoli nima časa. Z vami ne preživlja prostega časa, vedno je zaseden, vedno se mu mudi. Nikoli ni pokazal želje, da bi skupaj preživela cel vikend in nikoli z vami nima obstanka. Jasno je, da to ni moški, ki vam bo lahko nudil vse kar si želite in da vam bo kmalu zlomil srce.

PREBERITE TUDI: Ali naj povem prijateljici, da jo mož vara?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj