… izgubiti in pozabiti nase. Če želite odkriti, kam ste šli v vašem razmerju, se pomaknite navzdol in preberite teh 5 znakov, ki kažejo, da v razmerju izgubljate svojo identiteto.

Ves čas ujeti v ugajanje partnerju

Če menite, da se v trenutnem razmerju trudite ugajati svojemu partnerju in ga/jo pomiriti, potem je to glavni znak, da izgubljate sebe. Ta želja po popolnosti za svojega partnerja vas pogosto izčrpa in povzroči, da se počutite slabo, če gre kaj narobe. 

Začeli ste se spraševati o svojih občutkih

Se počutite izčrpani in kot da vaša čustva v tem razmerju niso pomembna? To, da ste v razmerju, kjer se ne morete sprostiti in se sprašujete, ali ste v pravem razmerju ali ne, so znaki, da je skrajni čas, da iz njega izstopite.

Vaši interesi in prioritete se nanašajo na vašega partnerja

Vsak posameznik ima svoje hobije in interese. To je vaš prostor, vaš čas in vaša individualnost. Če pa se drastično spremeni, potem je nekaj popolnoma narobe. Nekatere prilagoditve so dobre, a če delate samo tisto, kar ima on/ona rad/a, in se ne upoštevajo vaši hobiji, potem opuščate svojo individualnost.

Mnenje držite zase

Če morate preveč paziti na svoje besede, potlačiti svoja mnenja in misli, da ne užalite svojega partnerja, kakšen je potem smisel biti s to osebo? Koncept skupnega odločanja je ključnega pomena. Tudi če v določeni stvari niste dobri, vendar imate idejo, jo morate svobodno izraziti. Če ne, imate problem.

Vedno se žrtvujete vi

Vsi se moramo žrtvovati, vendar v razmerju ne smete biti edini, ki to počnete. Kompromis je sestavni del odnosov, vendar je nepošteno, če to počnete samo vi. Samo zato, da ugajate svojemu partnerju, izgubite sebe, ali je res vredno?

PREBERITE TUDI: 7 znakov, da imate dobro razmerje, tudi če ne mislite tako

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj