… in namere postanejo resne. Toda, včasih se nekateri moški zaradi določenih koristi le pretvarjajo, da ljubijo.

Tukaj je 5 znakov, na katere morate biti pozorni, če želite vedeti, ali se moški le pretvarja.

Njegova govorica telesa je drugačna

Morda ponavlja besede ljubim te, ampak ali to res misli? Pazite na njegovo govorico telesa. Govorica telesa je nekaj, kar je zelo težko ponarediti. Njegov nasmeh bo lažen in to boste verjetno hitro prepoznali.  Prav tako bo zrcalil vaša dejanja, kar vključuje kretnje z rokami, gibe, držo itd.

Ni dosleden svojim besedam in dejanjem

Kar zadeva doslednost, bi moral verjeti in delati, kar govori, njegova dejanja pa ne bi smela biti drugačna. Če pogosto spreminja svoje besede in govori na zmeden način, potem to pomeni, da se moški pretvarja.

Ljudi postavlja pred vas

Če moški ljubi, postanete prioriteta. Ali skoči ob vsaki priložnosti, da gre ven s prijatelji? Ali prihiti k njim vsakič, ko ga vprašajo? No, s tem ni nič narobe, toda če vas to nekoliko jezi in ste to obravnavali, on pa se prepira z vami, to lahko pomeni, da ne ljubi iz vsega srca.

Ni mu mar, če vas razočara

Ne bo mu mar, če vas bo razočaral. Če vas partner pogosto pusti na cedilu, ste mu to povedali, a mu to ni mar in se ne ozira na to, potem veste, da vas ne ljubi. Bodite iskreni do njega, sporočite težavo. Če ne naredi ničesar, je to znak, da ljubezni ni več.

Prevara

Tu ni izjeme. Če vas je prevaral, to pomeni, da “ljubezen” do vas verjetno ne obstaja več.  Okoli tega ni debate. Tudi če se pokesa in resnično obžaluje, je to znak, da je zveza na koncu in okoli tega ne boste mogli veliko narediti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj