Ohlapni nedrček ne nudi podpore, toda pretesni nedrček se lahko hitro obrabi, omeji vaše gibanje in povzroči resnično bolečino – omejevalni trakovi in ​​spodnji del lahko ustvarijo tesnost in bolečino v ramenih in zgornjem delu telesa. Če vam nedrček povzroča nelagodje, lahko sumite, da se ne prilega pravilno. Kako pa veste, ali je vaš modrček resnično pretesen? Tu je nekaj načinov, kako ugotoviti, ali so težave s prileganjem, ker je nedrček tesen.

Vaša koža je razdražena

Oprijet nedrček lahko povzroči številne težave s kožo, vključno s folikulitisom, dermatitisom, vročinskim izpuščajem in koprivnico. Ko tesna oblačila drgnejo kožo, lahko povzročijo prekomerno potenje, pa tudi draženje in vnetje lasnih mešičkov. Vročinski izpuščaj se pojavi, ko so znojni vodi zamašeni, koprivnica pa se lahko razvije s fizičnim pritiskom na kožo.

Nenehno ga prilagajate

Morda boste nenehno prilagajali naramnice ali pas, ko se modrček premika z vašim gibanjem.

Razvili ste refluks kisline ali pa se je poslabšal

Tesna oblačila, na trebuhu lahko povečajo trebušni pritisk do te mere, da pride do refluksa kisline zaradi kisline, ki jo potiska iz želodca v spodnji del požiralnika.

Uhajanje iz košaric

Včasih se zdi, da se modrček dobro prilega garderobi, a ko se ves dan premikate, začnejo vaše prsi uhajati iz košaric.

Boli vas zgornji del telesa

Najpogostejša teža prileganja nedrčkov je premajhna košarica in preveč ohlapen pas. Posledica je nedrček, ki je nepodporen, neprijeten in vodi do težav, kot so bolečine v ramenih in hrbtu.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj