… smo o njih izvedeli nekaj zanimivih stvari, ki so nam do sedaj bile neznanka. Vojvoda in vojvodinja Susseška sta se razveselila svojega prvega otroka Archieja Mountbatten-Windsorja in ga odpeljala na svojo prvo kraljevsko turnejo, kjer sta naredila nekaj zelo iskrenih intervjujev. Princesa Beatrice je razkrila svojo zaroko in se lotila načrtovanja poroke, vojvoda in vojvodinja iz Cambridgea pa sta obiskala Pakistan in nas razveselila s svojo garderobo, praznovala sta prvi rojstni dan princa Louisa in navduševala s fotografijami prvega šolskega dne princese Charlotte. Ampak to sploh še niso tiste zanimive stvari.

Archie je zelo podoben svojemu očetu Princu Harry-u (vir: Popsugar.com)

Zanimive so tiste stvari o katerih kraljeva družina ne govori javno in v javnost pridejo od bližnjih prijateljev, znancev ali pa oseb, ki so čisto po nesreči nekaj slišale.

Kaj o kraljevi družini še nismo vedeli pred letošnjim letom?

  • Princ Harry in princ William imata različne cilje v življenju, kar se je pokazalo predvsem takrat, ko so se njune poti ločile tudi uradno.
  • Archie je izrezana podoba svojega očeta.
  • Kraljica ima celotno nadstropje v palači, ki je namenjeno njenim oblačilom.
  • Princ Harry in Meghan Markle sta razmišljala o selitvi v Afriko.
  • Meghan Markle ima rada svoje prijatelje in jih tudi javno podpira, za razliko ostalih članov kraljeve družine, ki o svojih prijateljih ne govorijo veliko.

PREBERITE TUDI: Lady Gaga v solzah razkrila negativne plati slave

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj