Obožujejo potovanja in so po naravi pustolovski in ekstrovertirani. So ambiciozni, navdušeni in samozavestni. So neustrašni in radi tvegajo. Strelci so brutalno pošteni in neposredni in ne razmišljajo, preden spregovorijo. Zlahka navdušijo ljudi s svojo duhovitostjo in humorjem. Tukaj je nekaj manj znanih dejstev o tem horoskopskem znamenju.

  1. Strelci so neverjetno nestrpni. Če si nekaj želijo, si to zaželijo v tistem trenutku. Ne marajo biti na enem mestu, zato so zlahka razočarani. Verjamejo v nenehno premikanje in raziskovanje življenja.
  2. Ne marajo se skladati z družbenimi normami in standardi. Ne marajo, da jim govorijo, kaj naj naredijo. Če jim narekujete, naj nekaj naredijo, bodo namerno naredili ravno nasprotno. Po naravi so uporni.
  3. Vedno gledajo na svetlo plat stvari. So zelo optimistični in ne verjamejo v razmišljanje o tem, kaj je bilo storjeno. Ne verjamejo v zadrževanje v preteklosti in imajo vedno pozitiven pogled na življenje.
  4. Ljudje, rojeni v strelcu, so tudi zelo intuitivni. Lahko vidijo skozi vaše pretvarjanje in vas lahko berejo kot knjigo. Vedo, kdaj se pretvarjate in kdaj ste to, kar ste.
  5. Nagnjeni so k temu, da so zelo samokritični. Čeprav so kritični in obsojajo druge ljudi, enako presojajo tudi sebe. So introspektivni in samokritični ter se vedno ukvarjajo s samoizpopolnjevanjem.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 22. do 28. november 2021

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj