Ne glede na to, kje boste preživele poletje, posvetite nekaj pozornosti svoji torbici. Oglejte si pet zapovedanih modelov, ki jih to poletje morate imeti!

Trend 1: naj bo črno-bela!

Izberite črno ali belo torbico. Ali pa kar črno-belo! Če ste ljubiteljica korporativnega videza, posezite po ravnih linijah in simetričnih potiskih.  Eleganca naj se skriva v detajlih. Ulični šik boste dosegle z igro kovinskih detajlov. Sponke in zakovice so dobrodošle. Kaj kombinirati poleg? Številne kovinske zapestnice in moderna sončna očala v črni barvi. Sproščeno dnevno eleganco pričarajte z belo torbico ali kar belim nahrbtnikom. Nosite ga lahko ležerno na eni rami.


Torbici Pinko in Parfois


Torbice Parfois

Trend 2: kričeči neon

Neon je letos IN. V vseh oblikah in na vseh modnih kosih, tudi torbicah. Kot detajl ali celota. Če ste drzne, naj bo vaša torba velika in prostorna. In v vaši najbolj priljubljeni neonski barvi. Ta bo kričala, da ste večni fashionista. Če želite, da neon ne prevlada na vaši torbici, ga predstavite le na detajlu.  Prepričani smo, da vas bo očaral.


Torbice Armani Jeans, Michael Kors in Michael Kors

Trend 3: postanite rock zvezda!

Nepogrešljiv modni dodatek poletnih festivalov. Velika ali mala, pomembno je le to, da je vaša torbica polna zakovic in drugih kovinskih dodatkov. In barva? Dovoljene so vse, zato izberite svojo najljubšo. Kombinirajte jo z bombažnimi majicami divjih potiskov in usnjenimi natikači. Zapestja naj bodo okrašena z usnjenimi zapestnicami, med njimi naj se skriva tudi barva vaše torbice.


Torbice Pinko, Pinko in Tally Weijl

Trend 4: naj vas navdihne živalski svet

Poiščite navdih za popolno poletno torbico kar v živalskem svetu. Izbirajte med primerki, ki kopirajo živalske potiske, živalske odtise ali pa kar barvo določene živali. Torbica v kamelji barvi? Popolna za bele modne kombinacije! Če bodo na vaši torbici prevladovali živalski odtisi, pazite, da se ne ponavljajo tudi na modni kombinaciji. Tiha eleganca je vedno pravi odgovor!


Torbice Tom Tailor, Michael Kors in Pinko

Trend 5: moja mala poletna torbica

Ravno prav velika, da vanjo spravite vse, kar potrebujete na plesišču poletnega letovišča. In ravno prav dekorativna, da bo popestrila še tako enostavno modno kombinacijo. Mala poletna torbica bo to poletje nepogrešljiva. Lahko jo nosite v roki, namesto zapestnice ali pa jo nadenete na ramo. Če želite, da izstopa, naj bo živahnih barv ali zanimivih detajlov.


Torbici Pinko

Vir vseh slik: sportina.si, facebook.com/SportinaGroup, facebook.com/xyzljubljana

1 komentar

  1. Druga in tretja pod neon <3. Upam, da mi bo kje uspelo dobiti kakšen cenovno ugoden približek, ker za enkrat je MK no go 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj