Kajti ne glede na to, kako rade bi oblekle kako prečudovito Marchesa obleko, si nadele Jimmy Choo salonarje, posute s lesketajočimi kamenčki ali luksuzni kostim Victorie Beckham – dejstvo je, da večina navadnih smrtnic teh kosov nima nikamor za obleči.

To pa ne pomeni, da ne moremo nositi modnih trendov, temveč moramo izbrati takšne, ki so dejansko nosljivi v 'normalnem' svetu povprečne smrtnice ter jih ustrezno skombinirati. In natanko to so naredila naslednje oboževalke mode, ki so nam lahko pravi navdih, saj so povsem običajne kose skombinirale tako, da gre za prav inovativne outfite.

1. Obleka preko hlač

Nikar se ne bojte – ta trend lahko nosite tudi zelo ženstveno. Top vam bo uspelo tako, da boste vzele enobarvno srajčno obleko na gumbe, jo do vratu zapele, spodaj pa oblekle hlače elegantnega cigaretnega kroja. Rezultat? Popolna sofisticiranost. (Ubijalsko seksi čevlji z vrtoglavo visoko peto so seveda pika na i.)


Foto: Harper's Bazaar

2. Rokavi na zvonec

Lani so sedemdeseta res zablestela, a ko pomislimo na sedemdeseta, ima večina pred očmi hlače na zvonec. Kaj pa rokavi? Naj vam prišepnemo, da bodo rokavi na zvonec letos velik trend (pssst!), a ni vam treba čakati na pomlad (ki je, glede na trenutno vreme, še daleč). Oblecite jih pod jakno s krajšimi, 7/8 rokavi ali motoristično jakno z odpetimi zapestji.


Foto: racked

3. Zimska maksi krila

Ja, seveda lahko. V najhujšem snegu in nalivih seveda ne, da ne popivnate vse vode iz luž in poberete vsega snega na robove, sicer pa vsekakor! Kombinirajte jo s finimi škornji – nikar ne preveč masivnimi – in lepim plaščem do sredine meč in je v pasu stisnjen oz. ima pas. (Karkoli v dolžini stegen bo izgledalo starinsko in vse prej kot modno.)


Foto: Elle

4. Potiski s teksturo

Malce težji za nošenje, a če ga boste dobro skombinirale, boste prava modna ikona. Idealna kombinacija za poleg je enobarvni zgornji del v kateri izmed barv v potisku, ki je sam po sebi modni hit. (Namig: iz umetnega krzna je idealna izbira.)


Foto: Stylecaster

 

5. Delno skrite črte

Če ste ljubiteljica plastenja oblačil, ki je že leta nadvse 'in', imamo novo, nadvse inovativno idejo za vas: preko tankega puloverja s črtami oblecite debelo-pleten enobarvni pulover in slednjemu malce privihajte rokave. Uau!


Foto: Harper's Bazaar

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj