Predstavljamo vam nekaj trendov preteklih let, ki so bili 'love or hate' in za katere so mnogi trdili, da so muha enodnevnica, a so se motili. Postali so namreč 'must have' oprema letošnjega leta. Hej – nekoč so bile skinny kavbojke nezaslišane!

1. Atletska moda

Gre za modo, ko v prostem času nosimo kose, ki spominjajo na športno opremo, a to niso. Torej legice, športne tope in modne športne copate. Da je to velik trend, potrjuje tudi kar nekaj zvezdniško-športno-modnih kolekcij, ki se obetajo v tem letu.

Kako jih nositi? Odgovor je le en: plastenje. Modno-športni top, spodaj še en, preko športna jakna, vzorčaste legice. Ne bodite presenečene, če vas ustavi kak modni navdušenec in vas skuša fotografirati.

2. Senčenje obraza

Se še spominjate daljnega leta 2012, ko je Kim Kardashian na Instagram svojo fotografijo, kako poteka njeno senčenje obraza, na kateri je spominjala na maškaro? A po tej objavi je proces senčenja obraza z bronzerjem in osvetljevalcem postal pravi hit, ki so ga začele posnemati ženske po vsem svetu. S pomočjo senčenja in osvetljevanja lahko skoraj docela spremenite obliko obraza, v teh letih pa je tehnika tudi tako napredovala, da je postopek hitrejši kot kdajkoli, videz pa naraven in polepšan.

V pomoč so lahko mini palete, ki vključujejo tri odtenke; temnega za senčenje, svetlega sijočega za osvetljevanje in rdečilo za lica. Ponuja jih že skorajda vsaka kozmetična hiša, tudi najbolj cenovno ugodne in tako imate 3 izdelke v eni sami uporabni paletki.

3. Zeleni čaj

Končno je ta super zdravi napitek vsaj pri nekaterih izpodrinil kavo. Sicer vsebuje neprimerljivo manj kofeina kot kava, a je zato toliko bolj zdrav; med drugim ima močno antioksidativno delovanje, zmanjšuje apetit, znižuje holesterol in trigliceride ter krvni tlak, pospešuje kurjenje maščob pri hujšanju in še kaj.

4. Pena za rolanje

Če ste mislili, da je pena za rolanje, ki jo lahko najdemo v večini fitnesov, le modna muha, s katero se igrajo prepoteni tipi iz fitnesa, ste bili v zmoti. Pokazalo se je, da so tovrstne pene nadvse koristne tako za športnike kot tudi malce manj športnike. Ne glede na to, ali okrevate po brutalnem boot campu ali lahkotnem teku, ker ste šele začeli – pena vam bo prinesla olajšanje.

Deluje namreč tako, da povzroči sproščanje z aktivacijo receptorjev, ki povezujejo mišična vlakna s tendoni, kar vodi v boljšo prekrvavitev in hitrejšo regeneracijo.

5. Pametne naprave za doma

Robotski sesalnik iRobot; termostat, s pomočjo katerega vklopite gretje preko pametnega telefona preden se vrnete domov; alarmni sistemi, ki opozorijo na vsako nenavadno dogajanje … Pametne naprave, ki prihranijo čas in živce, so šele na pohodu.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj