Imamo dobro novico. To je enostavno popraviti z nekaj spremembami. Pazimo na vašo lepoto in mladost ter z vami delimo, katere napake vas lahko postarajo.

1. Tanke obrvi

Po mnenju strokovnjakov obstaja nekaj stvari na vaših obrvih, zaradi katerih ste lahko videti starejše.

  1. Z izdelki za urejanje obrvi pretiravate, zaradi česar so videti umetne.
  2. Obrvi posvetlite ali pustite blede. Obstaja povezava med staranjem in tem, da vaši lasje in obrvi postanejo bledi. Več kontrasta je na vašem obrazu, mlajši ste videti.
  3. Obrvem ne zapolnite repa.

2. Velike umetne ustnice

Mlajši skoraj nikoli nimajo velikih ustnic, zato velike, umetne ustnice nikoli niso povezane z mladostjo. Vaše ustnice, ki vam jih je dala mati narava, se popolnoma ujemajo z ostalimi potezami na vašem obrazu.

3. Barva las nasprotna tipu vaše kože

Če imate topel ten kože in pobarvate lase v črno, potem vaša nova barva las pade v neskladje z vašim tonom kože in izgledate vizualno starejši. Posledično postanejo krogi pod očmi bolj vidni, koža pa lahko postane rdeča.

4. Preveč ličil

Včasih je manj več. Na primer, če nanesete pregosto podlago, lahko dejansko izgledate starejši. To bo vaše gube še bolj poudarilo. Tudi preveč rdečila, senčila in drugih ličil vas lahko postara.

5. Rumeni zobje

S starostjo lahko zobje postanejo bolj rumeni ali obarvani, kar je povezano z naravnim procesom staranja. Dandanes je mogoče varno pobeliti sklenino in si pridobiti zdrav, mlad nasmeh.

POVEZANO: Poznate to rastlino, ki zavira staranje organizma?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj