Ko govorimo o družinskih odnosih, se nič ne more primerjati z vezjo med materjo in hčerko. Samo poglejte ikonični duo iz serije ‘Zlata dekleta’ ali pa iz serije ‘Midve z mamo’. Ni čudno, da hčerke želimo odrasti v svoje mame. Izbrskali smo 5 stvari, ki jih vsaka mati in hči morata vsaj enkrat poskusiti skupaj. Materinski dan je pravi čas, da se lotite vsaj ene izmed njih.

 

1. Skupni izlet

Izberite destinacijo na zemljevidu, kjer še nobena od vaju ni bila in se usedita v avto. Ne pozabita na dobro glasbeno spremljavo. Raziskovanje novih krajev je odlično za tkanje novih vezi in ustvarjanje lepih spominov.

2. Prostovoljstvo

Počasi bomo začeli s čistilnimi akcijami po Sloveniji, prijavita se skupaj z mamo in pomagajta za dobre namene. Odlično se bosta počutili pa še družili se bosta več kot ponavadi. Lahko pa hodita sprehajati pse v zavetišča, hvaležni vama bojo.

3. Ustvarita družinski recept

Se obe dobro znajdeta v kuhinji? Pa četudi se ne, ustvarita skupaj nov nepozabni recept, ki bo v vaši družini šel iz roda v rod.

4. Zgradita nekaj

Če nimate idej, kaj bi skupaj zgradili, pobrskajta po Pinterestu. Zagotovo se bo nekaj našlo, kar bosta lahko uporabili in ob grajenju uživali.

5. Pohod ali tek

Udeležita se kakšnega tradicionalnega teka ali pohoda, ki potekajo po Sloveniji. Družita se, smejta se, ustvarjajta nova poznanstva.

PREBERITE TUDI: 5 nasvetov, kako vzgojiti bolj prijazne in sočutne otroke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj