Izgubila sta nekaj ekskluzivnih privilegijev, vendar sta pridobila tudi ogromno svobode in neodvisnosti, saj nista več dolžna upoštevati kraljevih protokolov in strogih kraljevih pravil.

1. Lahko javno izkazujeta svoja čustva in naklonjenost drug drugemu

To je nenapisano pravilo, vendar velja, da so javni izrazi naklonjenosti prepovedani za kraljevo družino. Čeprav sta Harry in Meghan vedno javno pokazala svoja čustva, takšna dejanja nikoli niso ostala neopažena in so povzročila veliko čvek. Zdaj pa se lahko končno počutita svobodne v svojih dejanjih in lahko pokažeta svojo ljubezen drug do drugega, ne da bi biliazaradi tega negativno obravnavana.

2. Ne sledita več strogim kodeksom oblačenja

Vsak dogodek zahteva, da člani kraljeve družine nosijo posebne obleke. Tudi kadar se želijo malo sprostiti in biti ležerni, se morajo oblačiti skromno. Moški naj kombinirajo jopič s srajco z ovratnikom, dame pa lahko nosijo dnevne obleke ali jopice kombinirajo s hlačami. V mnogih primerih se kavbojke štejejo za preveč priložnostne in niso dovoljene. Čeprav je Meghan večkrat prekršila protokol, ji mediji nikoli niso dovolili, da bi to bilo spregledano. Zdaj pa ima par več svobode in lahko izbira obleke, ki so jima osebno všeč.

3. Lahko igrata Monopoly

Med številnimi priljubljenimi družabnimi igrami je Monopoly prepovedan za kraljevske družine. To je zato, ker lahko igra postane preveč hudobna in vodi do prepirov. Namesto tega se kraljevi člani, da bi se med seboj povezali, raje igrajo mirne igre, kot je Scrabble. Ampak danes, če se Meghan in Harry odločita, da se bosta igrala družabne igre, lahko na mizo postavita Monopoly.

4. Lahko uživata v raznovrstni hrani

V skladu s pravili se je treba izogibati živilom, kot so školjke, redko meso ali preveč začinjene in eksotične jedi. Lahko povzročijo prebavne motnje ali zastrupitev s hrano. Poleg teh je česen prepovedan tudi na večerjah kraljevskih družin, saj se govori, da ga kraljica sovraži. Poleg tega je v Buckinghamski palači na mizi prepovedana hrana z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov, kot so krompir, riž ali testenine.

5. Lahko dajeta avtograme

Čeprav imajo veliko oboževalcev, kraljevi člani zanje ne bodo nikoli podpisali avtogramov. Razlog za to pravilo je preprost: predstavlja nevarnost ponarejanja njihovih podpisov. Poleg tega se izogibajo tudi fotografiranju s svojimi oboževalci, saj to lahko predstavlja problem z varnostjo.

PREBERITE TUDI: Izjave zvezdnic, zaradi katerih boste vzljubile svoje telo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj