… naj bi trajale celo manj časa kot zveze navadnih smrtnikov. Toda obstajajo izjeme, zaradi katerih še verjamemo v ljubezen. Poglejte, kateri pari so se spoznali na snemanju in se zaljubili do smrti.

1. Michael J. Fox in Tracy Pollan

Poročena sta od leta 1988 in imata 4 otroke. Michael in Tracy sta se prvič srečala na snemanju njegove televizijske oddaje Družinske vezi leta 1985. Mlada igralca sta igrala fanta in punco, vendar se v tistem trenutku nista predala ljubezni. Nekaj let kasneje sta se Fox in Pollan znova združila za film Bright Lights, Big City in od takrat sta neločljiva.

© Family Ties / CBS Television Distribution© tracy.pollan / Instagram

2. Kirsten Dunst in Jesse Plemons

Kristen in Jesse sta v zvezi od leta 2017 in imata enega otroka. Spoznala sta se v seriji Fardo in se kmalu zbližala tudi v zasebnem življenju. Zaročila sta se leta 2017, leto kasneje pa dobila še otroka.


© Fargo / MGM Television© Invision/Invision/East News

3. Jennifer Connelly in Paul Bettany

Poročena sta od leta 2003 in imata tri otroke. Bettany in Connelly sta se prvič srečala na snemanju filma A Beautiful Mind leta 2001 in takoj sledila svojemu srcu. Poročila sta se le dve leti kasneje. Slavna zakonca sta kasneje sodelovala pri več filmih in Paul je leta 2014 dejansko režiral film svoje žene.


© Creation / Icon Productions© EAST NEWS

4. Natalie Portman in Benjamin Millepied

Poročena sta od leta 2012 in imata dva otroka. Spoznala sta se med snemanjem filma Črni labod leta 2009. Film ji ni prinesel samo oskarja za najboljšo igralko, temveč tudi življenjskega partnerja. Benjamin in Natalie sta še vedno srečno poročena in skupaj vzgajata dva otroka.

© Black Swan / Searchlight Pictures© Jordan Strauss/Invision/AP/East News

5. Tom Hanks in Rita Wilson

Poročena sta od leta 1988 in imata 4 otroke. Ena najmočnejših hollywoodskih enot, Tom Hanks in Rita Wilson, sta se spoznala med snemanjem oddaje Bosom Buddies v zgodnjih 80-ih, vendar sta se resnično opazila šele leta 1985, ko sta delala na filmu Prostovoljci. Tri leta kasneje se je par poročil. Rita in Tom imata skupaj dva otroka, hkrati pa tudi sina in hčerko iz prvega zakona slavnega igralca.


© Volunteers / TriStar Pictures© Avalon.red/REPORTER/East News

PREBERITE TUDI: Zvezdnice, ki dokazujejo, da je samsko življenje čudovito

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj