Večina si nas prizadeva, da bi si večere in noči naredili romantične in vedno ignoriramo jutra. Ampak stari rek pravi, če dobro začneš dan, bo vse šlo gladko. Tako je tudi v ljubezni.

Recite si dobro jutro

To sta le dve besedi, a če ste žalostni z nasmehom in ljubeznijo, lahko to zelo spremeni vas in dan vašega partnerja. Dobro jutro si zaželite z nasmehom in objemom in si oglejte spremembe, ki jih bo to imelo za vaše razpoloženje.

Vadite skupaj

Ne glede na način vadbe, poskusite to opraviti skupaj. Poleg tega, da si bosta motivacija, bo hkrati to zabavna ura preživljanja časa s partnerjem. 

Stuširajta se skupaj

Ni nujno, da pride do spolnosti, skupno tuširanje je lahko le zabaven čas, ki ga lahko preživita skupaj. Medtem ko vas čutnost zbliža, se bo zavedanje, da to ne vodi k ničemer več, spremenilo v zabavno stvar.

Zajtrkujta skupaj

To je neviden učinek, vendar ko zajtrkujete skupaj, postaneta eno. Delite šale ali življenjske anekdote in ugotovili boste, kako to poskrbi, da je vaš dan lepši.

Pogosto se dotikajte

Jutra so nora s pisarniškimi in vsakodnevnimi opravili. In če imaš otroke, postane še bolj zasedeno. A izkoristite priložnost, da se pogosto dotaknete. In to ne pomeni, da morate biti zaradi tega seksi, ampak majhni dogodki, kot so dotikanje rok med zajtrkom ali trepljanje po rami med delom itd. Te geste v veliki meri vplivajo na povezovanje.

PREBERITE TUDI: 5 nasvetov za jutra brez stresa

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj