Pred dnevi ste videle fantastičen outfit, res super kombinacijo oblačil, in se odločile, da se boste oblekle enako. A kljub temu, da ste oblekle skoraj enake kose, nekaj ni čisto tako, kot bi moralo biti. Tudi sicer še tako usklajeni outfiti nekako ne izgledajo tako, kot bi morali. Le v čem je problem?
 
Odgovor tiči v modnih dodatkih. To je lahko 'statement' ogrlica, bogat šal ali vpadljiva torbica. Gre za kose, na katere ne pomislimo, a so ključna pika na i outfitu. Preverite, kateri so ti dodatki oz. triki in odslej bodo tudi vaši outfiti kot s Pinteresta!
 

1. Opazni kosi nakita

Že nekaj let so zelo modni večji in masivni kosi nakita – najsi bo to ogrlica, zapestnica ali 'cocktail' prstan. Vtis masivnega nakita pa lahko dosežete tudi s plastenjem več prstanov na enem prstu ali več zapestnicami – a nikar ne pretiravajte. Pri tem je treba upoštevati tudi pravilo, da naj bi se nosilo le en masiven kos nakita naenkrat (še zlasti bo preprosto preveč, če boste imele velike uhane in še statement ogrlico).
 

2. Šal ali pašmina

Prav neverjetno je, kako lahko šal ali pašmina z veliko volumna spremeni vtis celotnega outfita. Na srečo so danes na voljo po zelo ugodnih cenah, tako, da si jih lahko kupite več in jih potem poljubno kombinirate na različne outfite. Priporočamo, da izberete takšne, ki lepo padejo in dajo volumen, da ne izpadejo pretanko oz. preozko, saj tako ne bodo ustvarili bogatega videza outfita. Pri nakupu upoštevajte barve, kakršne sicer nosite in pa če sicer nosite pisane kose, naj bodo pašmine bolj enobarvne in obratno.
 

3. Modna sončna očala

Sončna očala že dolgo niso namenjena zgolj zaščiti oči pred soncem, temveč so postala pravi modni dodatek. Če je le možno, si kupite dizajnerska, ki pa naj ne bodo preveč ekstravagantna, da ne boste naslednje leto z njimi popolnoma out. Zelo ekstravagantne kose, ki gredo hitro iz mode, se splača kupiti poceni, medtem ko se za klasične kose splača odšteti več denarja. Trenutno so sicer še posebej in očala s stekli kot ogledalo.
 

4. Dodatki v videzu kovine

Metalik videz je zadnje leto močno prisoten, zato si lahko omislite torbico, čevlje ali vsaj pas. Tudi svetleč šal ali pašmina bo izvrstna izbira.
 

5. Make-up

In, jasno, zadnje, a še zdaleč ne najmanj pomembno – make-up. Še tako dovršen outfit ne bo prišel do izraza brez vsaj kančka ličil, zato poskrbite, da osvežite obraz vsaj z obarvano kremo, rdečilom za lica, glosom in maskaro. Tudi brezhibno nalakirani sijoči nohti naredijo veliko razliko.

 

Foto: pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj