… pa lahko pripelje do odločitev, ki negativno vplivajo na vaš dolgoročni uspeh. Tisti, ki so že preživeli to desetletje, pravijo, da je z večjo odgovornostjo postalo lažje zanemarjati odnose in prezreti priložnosti, ki jih ne bodo nikoli več dobili.

Tukaj so največje napake, ki jih ljudje naredijo v svojih 30-ih:

Svojo kariero postavljajo pred družino in prijatelje

Ne delajte preveč. Ustvarite spomine. Starejši kot postajate, težje je vzpostaviti smiselne odnose. Spodbujajte jih, ko ste mladi.

Ne tvegajo

Nekateri ljudje se začnejo umirjati pri 30-ih, ker mislijo, da je tveganje ali sprejemanje drznih odločitev za 20-letnike. Toda starost ni izgovor, da ostanete v razmerju, prijateljstvu ali službi, ki vam črpa energijo.

Nehajo se razvijati

Tudi če ste svoja 20. leta zbirali diplome, si naredite medvedjo uslugo, če se nehate učiti in razvijati svoje interese. Večina ljudi v svojih 30-ih je preveč zaposlenih, da bi skrbeli za samoizboljšanje.

Zanemarjajo svoje zdravje

Bodite zdravi. To je prednostna naloga. Razvijte vadbeno rutino in uživajte v svoji mobilnosti, ko ste še mladi. Prehranjujte se zdravo.

Nehajo se zabavati

Samo zato, ker niste več v svojih 20-ih, še ne pomeni, da morate prenehati uživati ​​življenje.  Pojdite na zmenke s svojo drago osebo. Peljite svoje otroke na izlete. Pojdite na koncerte s svojimi najboljšimi prijatelji. Samo ne pozabite, da je denar, za katerega delate, neuporaben, če ste nesrečni.

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston spregovorila o svojih čudaških tridesetih

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj