Praktični, udobni in vsestranski nam bodo letos pestrili garderobo naslednji modeli, ki jih odlikujejo predvsem visok pas, temnejši odtenki in zanimivi potiski.

Eleganten verzije hlač za prosti čas in šport

Le kaj je boljšega kot združitev udobnega in elegantnega? Seveda pa ča količkaj damo nase, ne bomo letale okoli v razvlečeni trenirki – in tu nam priskočijo na pomoč elegantne različice športnih hlač. Narejene iz finejših materialov in elegantnejši kroji, a vseeno še vedno zelo udobne so primerne za skorajda vsako priložnost.

Večinoma jih od klasičnih razlikujejo bolj športni kroj, ki se prepozna predvsem z gumico okoli pasu in nabranimi robovi hlačnic, pogosto pa tudi z okrasnimi všitki ob straneh. Za nonšalantno šik videz priporočamo, da jih kombinirate z elegantnimi salonarji z visoko peto.

PREBERITE TUDI: 4 triki, kako skriti ‘muffin top’

Temnejši skinny džins z visokim pasom

Temnejši kot je džins, bolj eleganten izgleda in obratno. Tako se po letih bolj ali manj spranih odtenkov in modelov z raztrganinami vračajo temnejše kavbojke. Da videz ne bo preveč staromoden, pozabimo na ravne hlačnice in ‘boot cut’ kroje in izberimo skinny model – če nam naša postava seveda to dopušča.

Dodatna prednost temnejših odtenkov, ki bo razveselila skoraj vse ženske: temnejši odtenki optično zožajo, torej bomo videti vitkejše! Za eleganten videz kljub spranemu videzu ali kaki raztrganini poleg skombinirajte elegantne čevlje z visokimi petami, bluzo in suknjič ali plašč.

PREBERITE TUDI: Kavbojke: visok ali nizek pas?

Hlače, ki se zavežejo okoli pasu (‘paperbag’ hlače)

Trend, ki se je pojavil že več kot leto dni nazaj, letos ne le ostaja, temveč bo še volj opazen. Pravzaprav lahko rečemo, da bo to najverjetneje eden najbolj nošenih modelov, tako zaradi praktičnosti kot tudi udobnosti in vsestranskosti. Hlače, ki spominjajo na vrečke za nakupovanje zaradi zavezovanja zgoraj (od tu tudi ime ‘paperbag’).

Zanimivost tega modela hlač je v tem, da so hkrati izjemno sofisticirane, elegantne (če jih oblečemo na salonarje z visoko peto ali blaerinke) in hkrati športne in udobne (če jih kombiniramo s supergami). Obvezno jih nosite z zgornjim delom, ki je zatlačen za rob hlač, saj se mora pas videti, poleg tega bi nošenje zgornjih delov preko pasu zaradi izrazitosti le-tega (nabranost, pentlja) lahko povzročilo, da smo videti obilnejše kot smo. Tega si pa ne želimo!

PREBERITE TUDI: To so najbolj modne hlače letošnjega leta

Klasični model v karo vzorcu

Karo je zadnja leta zelo moden, pa ne le pri srajcah. Letos bo prišel posebej do izraza pri klasično krojenih hlačah, ki jih lahko nosimo na skorajda vse. S supergami za po opravkih; s salonarji z elegantno, tanko, visoko peto in bluzo za poslovni sestanek.

‘Cargo’ hlače

Predstavljamo vam nadomestek za ‘boyfriend’ džins, ki smo se ga v vseh teh letih že krepko naveličale. Vrnile so se cargo hlače, ki jih bomo, kot tudi ostale modele, lahko nosile v bolj športni različici outfitov ali pa elegantni. Nosite jih lahko na podobne načine in v identičnih kombinacijah kot elegantne hlače za prosti čas. V vsakem primeru boste videti kul in šik, predvsem pa urejene na ne pretirano očiten način v smislu ‘trying too hard’. Ni ga čez udobje!

PREBERITE TUDI: 16 kosov, ki bi jih vsaka ženska morala imeti v svoji omari

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj