Vse je nekoliko bolj udobno in pri srcu je prijeten občutek. Jesen je tudi vaša zadnja priložnost, da preživite nekaj časa na prostem, preden se temperature spustijo. Jeseni je treba narediti toliko čudovitih stvari, da bi prišli v duh sezone. Najboljši del je, da je toliko priložnosti, ki jih je zabavno raziskati kot družina.

Če si želite med vrnitvijo v šolo, službo in obšolske obveznosti preživeti nekaj družinskih vezi, so te jesenske dejavnosti kot nalašč za družinsko druženje.

Privoščite si filmsko noč na prostem

Družinske noči na prostem so super, saj je ustvarjanje noči skoraj tako zabavno kot samo dejanje. Uporabite blazine, odeje in drugo, da ustvarite popolno udobno mesto za ogled. Ko nastavite vzdušje in je zaslon nastavljen, pripravite nekaj popolnih filmsko prijaznih prigrizkov, nato pa izberite zabavno komedijo.

Pojdite obirat jabolka

Resnično ne veste, koliko jabolk je tam zunaj, dokler ne obiščete sadovnjaka in se sami prepričate. Otroci bodo pregledali vsa različna drevesa, od tistih, do katerih lahko pridejo, do tistih, kjer bodo potrebovali pomoč staršev.

Oglejte si lokalno kmetijo

Najboljši način, da seveda podprete lokalno kmetijo je, da jo obiščete. Če tega še niste poskusili, vas čaka prava poslastica. Ne glede na to, kje se nahajate na podeželju, niste predaleč od neke vrste kmetije, ki vas lahko spravi v jesenski duh. Otroci bodo pregledali različne živali in vse druge zabavne sezonske dejavnosti, ki jih imajo na voljo številne od teh lokacij.

Odpravite se na pohod

Jesen je lep čas, da se odpravite ven in uživate v spreminjanju barv letnega časa. Pohod je enostavna in poceni družinska jesenska dejavnost. Sprehodite se eno uro ali si privoščite pohod za cel dan. Kakorkoli, to je preprost in zabaven način, da skupaj ustvarite spomine in doživite lepo spremembo pokrajine.

Naredite Teto jesen

Narediti Teto jesen (za dekoracijo ali za praktično uporabo) je lahko res zabaven način, da se vsa družina vključi v dejavnost. Otroci bodo morda želeli narediti strašila, ki bodo videti kot oni ali najljubši lik. Družina strašil bo videti srčkana, ne glede na to, kje jih postavite.

PREBERITE TUDI: Povej mi, iz kakšne družine prihajaš, in povem ti, kdo si

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj