… in jih lahko izrečete vedno, ko želite spomniti svojega partnerja, koliko vam pomeni.

A če občasno v vrvežu vsakdanjega življenja pozabite partnerju pokazati, koliko vam pomeni, ne skrbite, saj obstajajo druge besede potrditve, oboževanja in spoštovanja, s katerimi lahko partnerju pokažete kako globoka so vaša čustva.

“Ljubim te” lahko postane tako preveč uporabljen stavek, da lahko izgubi svoj pomen. Ko pa te besede postanejo klišeji, obstajajo drugi načini, kako ohraniti iskrico živo.

“Res, res si mi všeč”

Tisto, zaradi česar je razmerje trajno, ni kemija med dvema osebama, temveč globoko, pomembno prijateljstvo. Naj vas ne bo strah poudariti edinstvene, celo nenavadne lastnosti vašega partnerja, v katere ste se zaljubili.

“Hvala ti”

Obstajata še dve zelo močni besedi, ki imata pomembno mesto v odnosu med dvema osebama in zato ju je treba uporabljati čim pogosteje.

Če ne želite, da bi se vaš partner počutil, kot da ga jemljete za samoumevnega, pomislite, koliko lahko pomeni zahvala popolnemu neznancu v trgovini in koliko lahko pomeni “hvala” vašemu partnerju . Poskusite se mu vsak dan zahvaliti za eno stvar.

“Lahko pomagam?”

Tako moški kot ženske imamo kar dolg seznam dnevnih obveznosti. Ponuditi pomoč svojemu partnerju, ko je pod stresom ali samo zato, ker želite, da se počuti ljubljenega, je bolje kot mu dati darilo.

“Všeč mi je, ko se me dotakneš”

Vsake toliko ženske potrebujejo opomnik, da se njihovemu zakoncu zdijo privlačne. Ker se intimni odnosi z leti zmanjšujejo, je nujno zagotoviti, da komunikacija o fizični plati vašega odnosa ostane odprta. Ne želite, da bi se vaš partner počutil nepovezanega ali premalo cenjenega, in privlačen komentar lahko pomaga preprečiti, da bi ta iskrica zbledela .

“Če je zate pomembno, potem ja”

Včasih so stvari, ki jih preprosto nočete narediti ali ne razumete, zakaj jih je treba narediti. A če je vašemu partnerju to pomembno, je zdaj pravi čas, da mu pokažete, da so njegovo mnenje, sanje in želje prav tako pomembni kot vaše.

PREBERITE TUDI: Brezpogojna ljubezen? 4 razlogi, zakaj je to zelo nevaren mit

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj