… in dobila celo naziv ‘The Body’, se pri ne več rosnih 47-ih letih lahko pohvali, da še vedno lahko ponaša s tem nazivom. Legendarna sumermanekenka, ki ne na naslovnicah modnih revij kraljevala v 80-ih in 90-ih letih prejšnjega stoletja, je namreč pred kratkim po 6 letih prvič pozirala v mikro bikinkah in dokazala, da je tako fit, da je lahko vzor mnogim mladenkam, ki so dopolnile le polovico njenih let ali manj.

elle_macpherson_bikinke

Elle Macpherson je pri 47-ih v bikinkah pozirala za revijo People

V Malibuju je Elle, sicer mati dveh sinov, 14-letnega Flynna in 9-letnega Cya, pozirala v šestih različnih bikinkah in povedala, da ji je prioriteta, da je zdrava in močna, ne, da je vitka. Temu je prilagojena tudi njena prehrana, ki je izjemno zdrava, ter fitnes režim, ki je zelo reden in Elle ohranja v dobri telesni pripravljenosti.

Priznala pa je, da ima – tako kot vse ženske – tudi sama nesigurna obdobja, kar se tiče njenega telesa: “Tudi sama postanem nervozna. Na tem snemanju sem se sicer dobro počutila, a sem si morala svoje občutke, da morda ne izgledam dobro, pred snemanjem izbiti iz glave, in si reči ‘proslavimo to, kar sem in imam’. Vem, da ni tako lahko, kot je bilo, ko sem imela 20 let.”

Elle Macpherson se sicer še vedno ukvarja z manekenstvom, a veliko več časa posveča poslovnemu imperiju, ki ga je zgradila; med drugim ima lastno in nadvse uspešno linijo spodnjega perila z imenom Elle Macpherson Intimates; kot gostja in izvršna producentka pa je sodelovala pri seriji Fashion Star.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj