43-letna scenaristka, režiserka, producentka in igralka Alone Together se je v sredo zvečer na reviji Toma Forda na newyorškem tednu mode odločila za povsem drugačen videz, saj je nosila prstan v nosu in elegantno črno obleko s kapuco, ki čpa malce spominja na mračnjaški gotski videz.

Fordova revija, ki je pretekli teden zaznamovala konec NYFW, je potekala v manhattanskem Skylight on Vesey, na njej pa so se sprehodile najslavnejše manekenke, vključno s sestrama Gigi in Bello Hadid.

Poleg Holmesove so se modnega dogodka udeležili še Chris Rock, Erykah Badu, Nicole Richie in Ciara ter Brooklyn Beckham in njegova žena Nicola Peltz. Prisotna je bila tudi Madonna, ki sta se ji pridružila njena dva najstarejša otroka, hči Lourdes Leon in sin Rocco Ritchie.

Lani je Holmesova nastopila v vsakoletni izdaji People, Beautiful Issue, kjer je pozirala brez ličil in govorila o tem, da najbolj ceni notranjo lepoto. “Svojo starost sprejemam s hvaležnostjo in me ne skrbi, da nisem naličena. Moje veselje prihaja od znotraj,” je tedaj povedala.

Holmesova je povedala, da svojo kožo dobro neguje od znotraj navzven, da bi ohranila svoj najboljši videz. “Pijem dovolj vode in poskušam jesti veliko zelenjave, da je moja koža čim bolj zdrava,” je dejala. “Za kožo skrbim tako, da jo čistim vsako jutro in večer ter uporabljam veliko hialuronskega seruma in vlažilne kreme.”

Igralka filma Pieces of April je dejala, da je njena prednostna naloga nega kože, hkrati pa je dodala, da je hvaležna, ker ima “tri starejše sestre, ki so me naučile, kako uporabljati ličila”.

Sicer ko se ureja za svoj vsakdan, je Holmesova razmeroma preprosta. “Ko zapustim hišo, poskrbim, da sem namazana s kremo z UV zaščito in glosom za ustnice,” je pojasnila.

PREBERITE TUDI: Katie Holmes dokazala, da (bele) superge niso edina udobna izbira

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj