.. .pomena pri vseh vrstah odnosov, tudi v prijateljstvu. Vendar včasih naletite na določene prijatelje, ki ne kažejo enake zavzetosti ali podpore, kot bi jo morali dati. Morda bodo prišli iskat pomoč, vendar bodo iskali izgovore, ko potrebujete njihovo podporo in pomoč. Ta vrsta prijateljev izkazuje enostransko prijateljstvo, ki se mu je treba izogniti za vsako ceno. Tukaj je nekaj opaznih znakov, da ste v enostranskem prijateljstvu.

1. Vse se vrti okoli njih

Ugotovili boste, da se večina pogovorov vrti le okoli njih. Radi se vključujejo v pogovore, ki vključujejo njihove potrebe in interese. Toda ko gre za vas, bodo morda nekaj časa poslušali vaše težave, nato pa bodo pogovor usmerili k njim. Te prijatelje najmanj zanimajo vaše  težave.

2. Ne morete se zanesti na njih

Vedno vas bodo poklicali na pomoč, brez obotavljanja. Ko pa jih vi pokličete za pomoč, ne bodo odgovorili na vaša sporočila ali celo poklicali nazaj. Vedno bodo imeli nekaj pripravljenih izgovorov, če se bo zgodila takšna situacija.

3. Ne bodo se vam zaupali

Radi bi bili preprosti, namesto da bi kakršno koli situacijo zapletali z deljenjem svojih občutkov ali misli. Če nočejo deliti kakršnih koli globokih informacij o sebi, potem obstaja velika verjetnost, da nočejo, da se vmešavate v njihovo življenje. Ti prijatelji bodo pokazali le površno različico sebe.

4. Prizadeli vas bodo

Tako kot odnosi tudi prijateljstva zahtevajo enako mero razumevanja in podpore. Vendar se lahko občasno počutite prizadete zaradi nepazljive narave vašega prijatelja. V prijateljstvu morda ne bodo vložili časa in truda tako kot vi, kar vas bo seveda prizadelo.

PREBERITE TUDI: 10 ključnih znakov, da je prijateljstvo pravo in bo trajalo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj