Zdi se, da je tem ljudem vse dano na srebrnem pladnju – popusti, brezplačne stvari in celo službe. Prav tako mnogi verjamejo, da je lažje najti sanjskega možkega ali žensko. A verjeli ali ne, tudi privlačni ljudje imajo težave, čeprav lahko dajejo nasproten vtis.

1. Njihova lepota je zastrašujoča

Veliko lažje se je pogovarjati z žensko povprečnega videza kot z osupljivim supermodelom, za katerega se zdi, da ni dosegljiv. Moški to pojasnjujejo s tem, da se izogibajo pogovorom z lepimi ženskami, da bi se zaščitili pred zavrnitvijo.

2. Vsi mislijo, da so že zasedeni

Za večino ljudi je težko verjeti, da je privlačna oseba lahko samska. Moški in ženske sploh ne pomislijo, da bi pristopili k svojemu potencialnemu sanjskemu partnerju.

3. Lahko imajo težave z zaupanjem

Privlačne ženske so lahko zaskrbljene, da bi jih njihovi tako imenovani moški izrabili za razkazovanje pred prijatelji. Konec koncev se lepe ljudi, žal, pogosto ocenjuje po njihovem videzu in ljudje lahko pozabijo na njihovo osebnost.

4. Veljajo za snobe

Še en stereotip, ki je preveč zakoreninjen pri splošnem prebivalstvu. Tudi ljudje privlačnega videza so lahko sramežljivi, kar pa ne pomeni, da se imajo za več vredne, ali se ne želijo pogovarjati z vami.

PREBERITE TUDI: Moški so povedali, kaj naredi žensko privlačno

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj