… ali so znak narcisizma ali zgolj dejstva, da je čedalje več ljudi čedalje bolj osamljenih in jih nima kdo slikati, če se ne sami, se mi raje posvetimo temu, kako narediti kar najboljši selfie.
 
Pa se tokrat posvetimo napakam. Torej česa pri delanju selfijev NE počnemo, če ne želimo, da nas postarajo ali izpademo … errmmmm … butasto? Preberite si 4 najpogostejše napake, ki se jim raje izogibajte.
 

Nenaravno našobljene ustnice ali 'duck face'

Daleč najpogostejša napaka, ki jo večinoma videvamo pri ženskih selfijih. Prosimo – nikar! Ustnice zato niso videti nič bolj polne; ve prav nič bolj šik temveč podobne … rački. Skratka, končni rezultat je vse prej kot zaželen: ne seksi, temveč trapast.
 

Dvigovanje obrvi

Če ne želite izpasti, kot da ste ravnokar zagledali 9 čudes sveta, potem pustite obrvi na svojem mestu. Poleg tega dvignjene obrvi postarajo, saj na čelu narišejo gube in če to počnemo pogosto, te gube postopoma postajajo dejansko obstoječe. (Saj veste, zakaj si nekateri vbrizgavajo botoks? Da NE premikajo obraza, ker to povzroča gube).
 

Slaba svetloba

Morda zveni samoumevno, vendar ni. Slaba svetloba lahko poudari – ali celo ustvari! – gube in podočnjake; medtem ko jih dobra lahko povsem zradira. Profesionalci prisegajo na naravno svetlobo in čim bolj stran od neonske!
 

Ne slikate se pod ustreznim kotom

Če boste od Kim Kardashian upoštevali le en nasvet, potem je to: držite glavo rahlo navzdol in kamero rahlo zgoraj. Če se boste slikali od spodaj, bo videti kot da imate podbradek.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj